Ηλικιώμενη επιβάτιδα του πλοίου «Άγιος Νικόλαος» εντοπίστηκε νεκρή χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου δρομολογίου από την Αντίπαρο προς την Πούντα της Πάρου.
Άμεσα ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Πάρου, και ασθενοφόρο παρέλαβε την 87χρονη γυναίκα για να την μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Η ηλικιωμένη φέρεται να είχε χάσει τις αισθήσεις της, ενώ λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της από γιατρό του Αγροτικού Ιατρείου Αντιπάρου.
Από το Λιμεναρχείο Πάρου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.