Λουτράκι: Δειγματοληπτικός έλεγχος αποκάλυψε τον δράστη δύο κλοπών στο ίδιο σπίτι

Λουτράκι: Δειγματοληπτικός έλεγχος αποκάλυψε τον δράστη δύο κλοπών στο ίδιο σπίτι

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε παρέα νεαρών εξιχνιάζοντας δύο διαρρήξεις που έγιναν τον τελευταίο μήνα – Βρήκαν στην κατοχή ενός 20χρονου ένα κινητό μεγάλης αξίας που εκλάπη πριν δυο μέρες – Ομολόγησε ότι είχε διαπράξει κι άλλη κλοπή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

astynomia123
Ένας δειγματοληπτικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Λουτρακίου σε μια παρέα νεαρών, οδήγησε στην εξιχνίαση δυο διαρρήξεων που είχε διαπράξει τον τελευταίο μήνα ένα από τα μέλη της και μάλιστα στο... ίδιο σπίτι στην περιοχή της Περαχώρας, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του κοιμόταν!

Πάνω στον 20χρονο Έλληνα, που υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα, βρέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο μεγάλης αξίας που είχε κλαπεί δυο ημέρες νωρίτερα από το συγκεκριμένο σπίτι, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Στο τμήμα όπου προσήχθη, ομολόγησε ότι αυτός ήταν ο δράστης όχι μόνο της συγκεκριμένης κλοπής, αλλά και της προηγούμενης που είχε γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Τότε, ο νεαρός «μπουκαδόρος» είχε αρπάξει από το κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι όπου κοιμόταν αμέριμνος ο ένοικος άλλο ένα κινητό και 720 ευρώ, ένα μέρος από τα οποία βρέθηκε στην κατοχή του. Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπές και κρατείται ώσπου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.



Ειδήσεις σήμερα:

Στυλιανίδης στη Βουλή: «Αδύναμος κρίκος» η Αττική Οδός - Ήρωες τα παιδιά που απεγκλώβισαν 3.500 πολίτες και δεν είχαμε νεκρούς


Ο ΣΥΡΙΖΑ χρηματοδοτούσε την «Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής» με ποσά άνω των 100.000 ευρώ, απαντά η Κεραμέως στον Τσίπρα


Στο μικροσκόπιο της Τροχαίας υλικό από κάμερες του μοιραίου τροχαίου - Πώς σκοτώθηκε ο Πάνος Νάτσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης