Πέθαναν από επιπλοκές του κορωνοϊούάλλοι δυο μοναχοί της Ιεράς Μονής Φιλοθέου Αγίου Όρους.
Πρόκειται για τον μοναχό Κοσμά, που είχε το διακόνημα του οδοντιάτρου και ήταν διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Ο δεύτερος που έχασε τη ζωή του είναι ο μοναχός Ταξιάρχης που ήταν Προϊσταμένος στη Γεροντική Σύναξη του μοναστηριού, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος Ορθοδοξίας.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.