Rafale: Χαμηλές νεφώσεις στην υποδοχή των γαλλικών μαχητικών την Τετάρτη, λέει ο μετεωρολόγος Κολυδάς

Rafale: Χαμηλές νεφώσεις στην υποδοχή των γαλλικών μαχητικών την Τετάρτη, λέει ο μετεωρολόγος Κολυδάς

Ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ εξηγεί τι καιρικές συνθήκες θα επικρατούν την Τετάρτη κατά την άφιξη των έξι γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών στην βάση της Τανάγρας

rafale_acropolis
Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, περίπου στις 12:30, αναμένεται η άφιξη των έξι μαχητικών αεροσκαφών Rafale στη βάση της Τανάγρας. Τα έξι δικινητήρια γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη θα φτάσουν στην Ελλάδα έπειτα από πτήση που προβλέπεται να διαρκέσει περίπου δυόμιση ώρες, απ' ευθείας από το Ιστρ της Γαλλίας.

Στο πηδάλιο των τεσσάρων μονοθέσιων μαχητικών Rafale θα βρίσκονται Έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως επίσης και Έλληνες θα είναι οι χειριστές και στα δύο -επίσης μεταχειρισμένα από την γαλλική Πολεμική Αεροπορία- διθέσια Rafale, με συγκυβερνήτες Γάλλους εκπαιδευτές της κατασκευάστριας εταιρείας Dassault.

Επειτα από πτήση πάνω από την Ακρόπολη, τα έξι Rafale αναμένεται να προσγειωθούν στη βάση της Τανάγρας το μεσημέρι της Τετάρτης, προκειμένου να γίνει η επίσημη τελετή ένταξής τους στην 332 Μοίρα. Τι καιρός όμως θα επικρατεί στην Αττική την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου;

Ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ έγραψε στο τουίτερ: Την Τετάρτη 19/1/2022 θα υποδεχτούμε την πτήση των #Rafale και την διέλευσή τους πάνω από τον Αττικό ουρανό και την #Ακρόπολη, με παροδικές μεσαίες και χαμηλές νεφώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης