Λευκάδα : «Έγδυσε» εξοχικό και φόρτωσε τη λεία στο τζιπ του ιδιοκτήτη

Λευκάδα : «Έγδυσε» εξοχικό και φόρτωσε τη λεία στο τζιπ του ιδιοκτήτη

Μεταξύ των κλοπιμαίων οικιακές συσκευές, μία μοτοσικλέτα και δύο ηλεκτρικά ποδήλατα αξίας 7.000 ευρώ - Δεν πρόλαβε να πάει μακριά καθώς εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας

Καταγραφη
Ούτε... καρφίτσα δεν άφησε σε μια εξοχική κατοικία στην περιοχή Νυδρί της Λευκάδας ο αλλοδαπός που την διέρρηξε το πρωί της Δευτέρας! Μάλιστα, φόρτωσε την πλούσια λεία του στο τζιπ της οικογένειας και διέφυγε με αυτό, αλλά τελικά εντοπίστηκε στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας και συνελήφθη.

Ο δράστης είχε αρπάξει από το εξοχικό διάφορες οικιακές συσκευές, μία μοτοσυκλέτα και δύο ηλεκτρικά ποδήλατα αξίας 7.000 ευρώ, τα οποία είχε φορτώσει στο τζιπ του ιδιοκτήτη. Όμως, το ταξίδι του είχε άδοξο τέλος, καθώς η κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα από το αστυνομικό τμήμα Ελλομένου Λευκάδας και συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και του αστυνομικού τμήματος Ζηρού.

Στο πλαίσιο της έρευνας, βρέθηκαν τα κλοπιμαία από τα οποία έλειπαν το ένα ποδήλατο και μέρος από τις οικιακές συσκευές και ερευνάται αν ο δράστης πρόλαβε να τα πουλήσει ή να τα δώσει σε συνεργό του. Τα υπόλοιπα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του εξοχικού και ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ειδήσεις σήμερα:

Σπάνιες οι σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων, ποιοι παράγοντες αυξάνουν τον κίνδυνο σύμφωνα με έρευνα

Σαρηγιάννης: Τα κρούσματα θα φτάσουν μέχρι τις 53.000

Χάος στο Καζακστάν: «Εκκαθαριστική επιχείρηση» του στρατού κατά διαδηλωτών, αναφορές για δεκάδες νεκρούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης