Ακόμη ένας θάνατος αντιεμβολιαστή γιατρού, πέθανε 54χρονος υγειονομικός στη Θεσσαλονίκη

Ακόμη ένας θάνατος αντιεμβολιαστή γιατρού, πέθανε 54χρονος υγειονομικός στη Θεσσαλονίκη

Ο γιατρός είχε τεθεί σε αναστολή, ενώ πρωτοστατούσε, σε κινητοποιήσεις, κατά των εμβολίων - Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστός ο θάνατος 70χρονου αντιεμβολιαστή γιατρού στο Λουτράκι

thanatos-giatrou-meth3
Εντύπωση προκαλούν τα τελευταία 24ωρα οι περιπτώσεις γιατρών που τάχθηκαν κατά του εμβολιασμού και τελικά μολύνθηκαν από κορωνοϊό και κατέληξαν λόγω του ότι ήταν ανεμβολίαστοι.

Μετά τον 70χρονο ανεμβολίαστο γιατρό στο Λουτράκι, που πέθανε από τις επιπλοκές της νόσου Covid-19, ένας ακόμη γιατρός στη Θεσσαλονίκη, που είχε τεθεί σε αναστολή και είχε πρωτοστατήσει σε κινητοποιήσεις κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, έχασε τη μάχη με τον ιό

Κατέληξε χθες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ενώ είχε ταχθεί ανοιχτά κατά του εμβολιασμού. 

Ο 54χρονος γενικός γιατρός εργαζόταν στο περιφερειακό ιατρείο Γερακαρούς, που υπάγεται στο Κέντρο Υγείας Ζαγκλιβερίου του δήμου Λαγκαδά.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του, επίσης γιατρός, ήταν σφόδρα αντίθετοι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, ενώ από 1ης Σεπτεμβρίου βρισκόταν σε αναστολή από την υπηρεσία του ως εργαζόμενος σε δημόσια δομή υγείας που δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Θλίψη σκόρπισε, πριν από λίγες ημέρες, στο Λουτράκι, ο θάνατος 70χρονου γιατρού ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος και δεν ήθελε να νοσηλευτεί.

Ο αντιεμβολιαστής γιατρός παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του, δεν ήθελε να νοσηλευθεί και μάταια οι συνάδελφοί του ιατροί τον παρακαλούσαν να σπεύσει στο νοσοκομείο.

Η κόρη του, επίσης γιατρός, που βρίσκεται σε αναστολή γιατί δεν έχει εμβολιαστεί, νοσεί από κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Ειδήσεις σήμερα:

Αραιές νεφώσεις σήμερα και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Παιδιά 5-11 ετών εμβολιάστηκαν κατά λάθος με δόση για ενηλίκους στην Γερμανία - Τι λένε οι ειδικοί

Υπέρ του ανοίγματος των σχολείων ο υπουργός Επικρατείας: «Κάθε μέρα χαμένη από τη μάθηση είναι μια μέρα χαμένη στη ζωή των παιδιών»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης