Θλίψη έχει σκορπίσει στο Λουτράκι ο θάνατος 70χρονου γιατρού από κορωνοϊό ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος και δεν ήθελε να νοσηλευτεί.
Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, ο αντιεμβολιαστής γιατρός παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του, δεν ήθελε να νοσηλευθεί και μάταια χθες οι συνάδελφοί του ιατροί τον παρακαλούσαν να σπεύσει στο νοσοκομείο.
Σήμερα η σύζυγός του κάλεσε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε. Οταν έφθασε το ασθενοφόρο, ήταν ήδη νεκρός.
Η κόρη του, επίσης γιατρός που βρίσκεται σε αναστολή γιατί δεν έχει εμβολιαστεί, νοσεί από κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.
Yπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες ανεμβολίαστος ιερέας κατέληξε από κορωνοϊό στo Λουτράκι. Ο 49χρονος πατέρας Βασίλειος, που έδινε μάχη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου, φοβόταν να εμβολιαστεί.
Κλείσιμο
Ηταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά. Νόσησε από κορωνοϊό στα μέσα Δεκεμβρίου, περνούσε ήπια τη νόσο στο σπίτι του, μέχρι που μια επιπλοκή τον ανάγκασε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.
Στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και για πέντε περίπου ημέρες, έδινε τη δική του μάχη.
Την παραμονή Πρωτοχρονιάς άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας