Υπέρπτηση πάνω από τη νησίδα Κανδελιούσα Νισύρου πραγματοποίησε το μεσημέρι μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV των τουρκικώνενόπλων δυνάμεων.
Η νέα τουρκική πρόκληση έγινε στις 14:48, με το drone να εντοπίζεται στα 19.000 πόδια.
Είναι η πρώτη φορά που γίνεται υπέρπτηση από την Άγκυρα πάνω από το Αιγαίο με μη επανδρωμένο σκάφος. Το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε κατά πάγια τακτική.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.