Ένα αιματηρό περιστατικό αναστάτωσε το πρωί της Κυριακής τον προσφυγικό καταυλισμό του Κουτσόχερου στη Λάρισα, όπου ξέσπασε συμπλοκή για άγνωστους λόγους μεταξύ αλλοδαπών που φιλοξενούνται σε αυτόν και ο ένας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Στον πολύπαθο προσφυγικό καταυλισμό δίπλα στο ομώνυμο χωριό του δήμου Κοιλάδας με λίγο πάνω από 300 κατοίκους, συνωστίζονται σχεδόν 1.500 πρόσφυγες και μετανάστες, κυρίως Αφγανοί και Σύροι. Τα τελευταία δυο χρόνια, οι ξυλοδαρμοί και τα μαχαιρώματα αποτελούν συχνό φαινόμενο, ενώ στην δομή έχουν καταγραφεί βιασμοί, ακόμη και ενός 5χρονου αγοριού!
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο συνέβη μεταξύ αλλοδαπών διαφορετικών εθνικοτήτων. Κατά την διάρκεια της συμπλοκής, ένας μετανάστης υπέστη τραύματα από μαχαίρι στο πρόσωπο και το σώμα και παρελήφθη από ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη από τους αστυνομικούς βρίσκεται σε εξέλιξη.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.