Έφοδος της Αστυνομίας σε κλαμπ με 400 άτομα στο Μπουρνάζι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς
Έκοψαν πρόστιμα στους πελάτες που δεν συμμορφώθηκαν με τις αυστηρές συστάσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα - «Λουκέτο» μπήκε στο μαγαζί και πρόστιμο 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη
Πρωτοχρονιάτικη έφοδο πραγματοποίησε τα ξημερώματα η αστυνομία σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μπουρνάζι, όπου τουλάχιστον 400 άτομα, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον, διασκέδαζαν με τη μουσική στο τέρμα παρά την αυστηρή σύσταση της κυβέρνησης για κλείσιμο των μαγαζιών στις 2 η ώρα το αργότερο και την απαγόρευση της μουσικής.
Συγκεκριμένα, πάνω από δέκα περιπολικά έφτασαν στο σημείο στις 2:30 μετά την αλλαγή του χρόνου προκειμένου να προχωρήσουν σε έλεγχο και να διώξουν τον κόσμο. Οι αστυνομικοί έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι το μαγαζί λειτουργούσε κανονικά και ότι υπήρχαν μέσα εκατοντάδες άτομα.
Όταν προσπάθησαν να μπουν στο νυχτερινό κέντρο οι υπεύθυνοι φέρεται να τους έκλεισαν τις πόρτες, ωστόσο στο τέλος κατάφεραν να εισέλθουν και να κόψουν πρόστιμα στους πελάτες που δεν συμμορφώθηκαν με τα μέτρα για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού. Όπως εκτίμησαν, μέσα στο μαζί υπήρχαν περισσότερα από 400 άτομα.
Προκλήθηκε μάλιστα ένταση μεταξύ αυτών και των παρευρισκομένων. Συνολικά, έκοψαν πρόστιμα σε50 άτομα, ενώ στο ιδιοκτήτη του κέντρου επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 5.000 ευρώ και «λουκέτο» 15 ημερών.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.