Οι αμυνόμενοι πρωταθλητές του NBA δεν γινόταν να ξεχάσουν το ελληνικό κοινό. Εξάλλου, είναι γνωστό πως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια να ποστάρουν ως... ΚΑΕ Ελαφιακός - λόγω της παρουσίας των αδερφών Αντετοκούνμπο - στα social media.
Η πρωταθλήτρια ΝΒΑ, ΚΑΕ Ελαφιακός, εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλή χρονιά. Σας περιμένουμε στον Δήμο Μιλγουόκι! pic.twitter.com/hW8ydVrVer
«Η πρωταθλήτρια ΝΒΑ, ΚΑΕ Ελαφιακός, εύχεται σε όλους τους Έλληνες καλή χρονιά. Σας περιμένουμε στον Δήμο Μιλγουόκι!», ανέφερε χαρακτηριστικά το ευχητήριο μήνυμα των Μπακς στο Twitter, με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να φορούν τα εντυπωσιακά δακτυλίδια των πρωταθλητών.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.