Έξι φορές είχαν πυροβολήσει με το όπλο που είχαν κλέψει Ρομά τον περασμένο Αύγουστο από σπίτι αστυνομικού.
Όπως προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση στις 3 Οκτωβρίου πυροβόλησαν έξι φορές έξω από σπίτι στο Μενίδι.
Το πιστόλι εντοπίστηκε και εξετάστηκε, έπειτα από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ζεφύρι, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο με πυροβολισμούς.
Το όπλο που βρέθηκαν είχε κλαπεί από το σπίτι αστυνομικού τον περασμένο Αύγουστο στην Καλλιθέα.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.