Διασωληνωμένος από το βράδυ της Παρασκευής είναι στο νοσοκομείο Λαμίας ένας άνδρας 37 ετών, εξαιτίας σοβαρών επιπλοκών που του δημιούργησε ο κορωνοϊός.
Όπως μεταδίδει το lamiareport, ο 37χρονος δεν είχε εμβολιαστεί.
Επιπλέον, το Σάββατο το απόγευμα έγινε γνωστός ο θάνατος μιας 69χρονης επίσης από τη Λαμία, η οποία είχε διασωληνωθεί στις 28 Νοεμβρίου.
Σημειώνεται, τέλος, ότι την Πέμπτη υπήρξε ακόμη ένας θάνατος στο Πέτρινο, ενός 87χρονου κατοίκου της Λαμίας.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.