«Revenge porn» με ανήλικους: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της οικογένειας της Λίνας Κοεμτζή

«Revenge porn» με ανήλικους: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της οικογένειας της Λίνας Κοεμτζή

Ο θάνατος της νεαρής φοιτήτριας δεν διερευνήθηκε ποτέ σε βάθος παρά τις καταγγελίες για εκβιασμό -  Ο δικηγόρος, Αντώνης Ξυλουργίδης, τονίζει ότι έχει τουλάχιστον 11 υποθέσεις που αφορούν ανηλίκους

koemtzi

Οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις του δικηγόρου της οικογένειας της Λίνας Κοεμτζή, Αντώνη Ξυλουγρίδη, μιλώντας στο open weekend. Όπως είπε, υπάρχουν εκατοντάδες καταγγελίες για revenge porn, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ο ίδιος έχιε τουλάχιστον 11 υποθέσεις που αφορούν ανήλικα παιδιά. Τόνισε, ότι οι διαστάσεις αυτού του φαινομένου είναι τεράστιες και είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί ένα νομικό πλαίσιο που να προστατεύει τα θύματα. Επισήμανε δε, ότι οι ποινές που επιβάλλονται αυτή την στιγμή θεωρούνται «χάδι», πράγμα που τόνισε ότι πρέπει να αλλάξει και να γίνουν κακουργηματικού χαρακτήρα.

Μιλώντας για τον τραγικό χαμό της Λίνας Κοεμτζή, άφησε αιχμές κατά των αρχών για τον χειρισμό της υπόθεσης. Υπογράμμισε μάλιστα, ότι δρούσε οργανωμένο κύκλωμα στην Θεσσαλονίκη που εκβίαζε φοιτήτριες και φοιτητές. Παρότι έγιναν αρκετές καταγγελίες, δεν κινητοποιήθηκαν οι αρχές. Διερωτήθηκε παράλληλα, αν οι αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καταλογίζοντας στις δικαστικές και εισαγγελικές αρχές αργά αντανακλαστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgibpd3oqk5d-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: «Χειροπιαστό σενάριο το τέλος της πανδημίας», λέει ο Δημόπουλος

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στα Αντικύθηρα

Ένα βήμα πριν τα capital control και τη δέσμευση καταθέσεων η Τουρκία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης