Τσάκωσαν τον προμηθευτή και τους αγοραστές κάνναβης

Τσάκωσαν τον προμηθευτή και τους αγοραστές κάνναβης

Μετά τη σύλληψη του διακινητή και την κατάσχεση 520 ευρώ που είχε πάνω του, ήρθε η σειρά ενός άλλου 41χρονου και ενός 50χρονου στους οποίους είχε προμηθεύσει ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης

Ptolemaida-kannabi
«Ντου» στο σπίτι ενός 41χρονου στην Πτολεμαΐδα έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Εορδαίας που είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ποσότητες κάνναβης και ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους ερεύνησε όλα τα δωμάτια και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, όπου ξετρύπωσε 487 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Μετά τη σύλληψη του διακινητή και την κατάσχεση 520 ευρώ που είχε πάνω του, ήρθε η σειρά ενός άλλου 41χρονου και ενός 50χρονου στους οποίους είχε προμηθεύσει ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Στα σπίτια τους βρέθηκαν συνολικά 76 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και οδηγήθηκαν και οι τρεις στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, κατά περίπτωση.

Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών και στη Λαμία

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σταμάτησαν αιφνιδιαστικά για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Έλληνας στη Λαμία, το ερεύνησαν και βρήκαν μέσα δυο γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα σουγιά. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 43,6 γραμμαρίων και κατασχέθηκαν μαζί με 500 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδήσεις σήμερα:

«Το απόγευμα οι ανακοινώσεις για την τρίτη δόση, το πιθανότερο πως θα ανοίξει στους 4 μήνες», λέει ο Θεμιστοκλέους

Συμφωνία-μαμούθ για την προμήθεια 80 μαχητικών Rafale υπέγραψαν τα Εμιράτα με την Γαλλία

Λιγότερο από ένας μήνας για φθηνές μεταβιβάσεις ακινήτων, τι πρέπει να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης