Σέρρες: Συγκλονίζει η ιστορία του ζευγαριού που ζήτησε τραγούδι από νοσηλεύτρια και «έφυγε» από κορωνοϊό

Σέρρες: Συγκλονίζει η ιστορία του ζευγαριού που ζήτησε τραγούδι από νοσηλεύτρια και «έφυγε» από κορωνοϊό

Η συγκλονιστική αποκάλυψη μίας νοσηλεύτριας - Το ζευγάρι νοσηλευόταν σε ξεχωριστούς θαλάμους και ο σύζυγος ζήτησε από τη νοσηλεύτρια να τραγουδήσει στη γυναίκα του ένα τραγούδι - Βίντεο

nosokomeio_serrwn_tragoudi_xr
Ραγίζει καρδιές η αποκάλυψη νοσηλεύτριας στις Σέρρες για ένα ζευγάρι που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Η επικουρική νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Σερρών, Στέλλα Χινάκη τραγουδάει στους ασθενείς για να τους δίνει κουράγιο στη μεγάλη μάχη που δίνουν με τον κορωνοϊό.

«Με αμέριστο ζήλο και απεριόριστη κατανόηση, πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στους ασθενείς του κορωνοϊού που νοσηλεύονται σε πρωτόγνωρες συνθήκες νοσηλείας, μέσα σε κλειστές πόρτες» τονίζει η ίδια, που όπως λέει εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στην κλινική Covid-19 και έχει ζήσει όλη την δύσκολη αυτή κατάσταση με τον φονικό ιό. «Συμπαραστεκόμαστε η μία νοσηλεύτρια στην άλλη και παίρνουμε κουράγιο, για να μπορούμε να αντέξουμε», λέει.
Nοσοκομείο Σερρών: Το τραγούδι μας δίνει θάρρος στους ασθενείς

Η ίδια περιγράφει με συγκίνηση ένα περιστατικό με ένα ζευγάρι, που καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε χωριστούς θαλάμους, ο άντρας, της ζήτησε να τραγουδήσει ένα τραγούδι στην σύζυγό του.

Το περιγράφει στο epiloges.tv και λυγίζει η κυρία Χινάκη, καθώς, όπως λέει μετά από λίγες μέρες χάθηκαν και οι δυο.

Ο άντρας ήταν γιατρός και ρώταγε τη νοσηλεύτρια για τη γυναίκα του που ήταν σε άλλο θάλαμο: «Τι κάνει η σύζυγός μου; Μπορείς να πας να της αφιερώσεις ένα τραγούδι;».

Κλείσιμο
«Πήγα και έκανα την αφιέρωση. Κλαίμε οικογένειες, χάνονται οικογένειες» είπε η νοσηλεύτρια. Ερωτηθείσα ποιο τραγούδι αφιέρωσε, είπε ότι είναι πολύ φορτισμένη και δεν μπορεί να πει.

Η νοσηλεύτρια δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τις συναδέρφους της και την διευθύντρια του τμήματος, για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν η μία στην άλλη και να ζητήσει από τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν για να μη ζήσουμε και άλλες δύσκολες καταστάσεις.

Δείτε βίντεο:



Ειδήσεις σήμερα:

ΚΙΝΑΛ: Τα τελευταία χαρτιά και οι κρυφοί άσοι των υποψηφίων πριν τη μάχη της Κυριακής

Η «Όμικρον» αλλάζει τα δεδομένα στην Ευρώπη, στο τραπέζι η επέκταση της υποχρεωτικότητας στην Ελλάδα

Ο Μέσι πιάστηκε κορόιδο αγοράζοντας με 30 εκατ. ξενοδοχείο που θα κατεδαφιστεί!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης