Στους Αδιάφθορους ο Θεοδωρικάκος για την εμπλοκή αστυνομικών στο γιγαντιαίο κύκλωμα με πλαστά διαβατήρια

Στους Αδιάφθορους ο Θεοδωρικάκος για την εμπλοκή αστυνομικών στο γιγαντιαίο κύκλωμα με πλαστά διαβατήρια

Ο υπουργός θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην υπόθεση - Έφοδοι από κλιμάκια των «Αδιάφθορων» σε αστυνομικά τμήματα των δυτικών προαστίων και του κέντρου - Στις 20 οι προσαγωγές

astynomia_bloko
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση με το γιγαντιαίο κύκλωμα με πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες στο οποίο εμπλέκονται αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης, μεταβαίνει εκτάκτως στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, τους Αδιάφθορους στην Κηφισίας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός θα ενημερωθεί για τη σοβαρή υπόθεση στην οποία εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται να ήταν αξιωματικός της ΕΛΑΣ, ενώ συμμετείχαν και 10 αστυνομικοί από τμήματα της Αττικής. Η υπόθεση θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή καθώς πρόκειται για μεγάλο κύκλωμα

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες μεγάλη επιχείρηση των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ για την εξάρθρωση γιγαντιαίου κυκλώματος, που κατασκεύαζε πλαστά δελτία ταυτότητας, διαβατηρια, φορολογικές δηλώσεις και στη συνέχεια τα διέθετε σε αλλοδαπούς.

Μέχρι στιγμής, στα γραφεία της λεωφόρου Κηφισίας, όπου είναι η έδρα των Εσωτερικών Υποθέσεων, έχουν προσαχθεί τουλάχιστον 20 άτομα, ανάμεσα τους και περίπου δέκα αστυνομικοί. Παράλληλα, φέρεται να έχουν γίνει έφοδοι απο κλιμάκια των «Αδιάφθορων» σε αστυνομικά τμήματα των δυτικών προαστίων και του κέντρου.  

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι εγκέφαλος του κυκλώματος είναι αξιωματικός της Αστυνομίας, ενώ οι έρευνες φέρεται να έχουν πέσει πάνω σε επίορκους αστυνομικούς, οι οποίοι πριν από δυο χρόνια συνέλήφθησαν, γιατί είχαν στήσει φάμπρικα και πουλούσαν παράνομα διαβατήρια και ταυτότητες, με «ταρίφα» που ξεκινούσε από 4.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Αποφασιστική κίνηση πριν τη «φθορά» των Χριστουγέννων

Κορωνοϊός: Το 82% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι άνω των 65 ετών

Μαρκ Πολυμερόπουλος: Ο Έλληνας της CIA φυγάδευσε τον Ρώσο πράκτορα που έκλεβε τα μυστικά του Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης