Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Με οκτώ μαχαιριές σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Με οκτώ μαχαιριές σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του

Ο 49χρονος Αρμένιος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα - Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε επειδή τον  απατούσε - Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Πολίχνη, ενώ έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια

gynaikoktonia_thess_xr
Με οκτώ μαχαιριές φέρεται να σκότωσε ο 49χρονος Αρμένιος τη 48χρονη σύζυγό του, στη νέα υπόθεση δολοφονίας που αποκαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής, στη Θεσσαλονίκη, όταν ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία, ομολογώντας το στυγερό έγκλημα.

Ο 49χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, πριν ενα χρόνο, είχε συλληφθεί απο την Αστυνομία μετά απο άγριο επεισόδιο στο σπίτι του, όμως μετά τη μεταφορά του σε ψυχιατρείο και την εξέταση του απο ψυχιάτρους, τον άφησαν να επιστρέψει στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί, λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα που γνώριζαν την οικογένεια για να δουν τι κατάσταση επικρατούσε στο σπίτι για να δουν αν ελάμβανε αγωγή, αν και πότε τη σταμάτησε και ποια ήταν αυτή. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς οτι κατακρεούργησε την 48χρονη σύζυγο του με κυνηγετικό μαχαίρι γιατι πίστευε οτι τον απατούσε.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Πολίχνη, ενώ έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια. Ερευνώντας το σπίτι, αστυνομικοί εντόπισαν το  κυνηγετικό μαχαίρι.

Γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, ο καθ' ομολογίαν δράστης μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει την σύζυγό του.

Κλείσιμο
Το άψυχο σώμα της βρέθηκε λίγο αργότερα από πλήρωμα περιπολικού, που μετέβη στην οικία του για να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς του, ενώ άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.

Δείτε βίντεο: Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Με οκτώ μαχαιριές σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του
Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Με οκτώ μαχαιριές σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του


Ειδήσεις σήμερα:

Ανενόχλητος έφυγε Αυστριακός τουρίστας από την Ρόδο με αρχαία αντικείμενα

Για πέμπτο κύμα της πανδημίας προειδοποιεί ο Φάουτσι μετά τη μετάλλαξη Omicron

Αδιανόητο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος σημάδεψε αστυνομικούς με ψεύτικο πιστόλι - Ήθελαν με την παρέα του να ανεβάσουν βίντεο στο TikTok!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης