Προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό: Λήγει η προθεσμία για τις δεκαπέντε θέσεις οπλιτών

Προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό: Λήγει η προθεσμία για τις δεκαπέντε θέσεις οπλιτών

Oι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι  θα πρέπει να υποβάλουν  τα δικαιολογητικά τους έως και τις 17 Νοεμβρίου 2021

polemikonautiko-proslipseis
Την ανακατάταξη ή επανακατάταξη 15 οπλιτών και εφέδρων, αντίστοιχα, στο Πολεμικό Ναυτικό για βραχεία περίοδο τριών ετών, µε δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για επιπλέον τρία έτη έχει προκηρύξει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.


Η ανακατάταξη Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) και η επανακατάταξη εφέδρων γίνεται στον Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετούν ή στην εφεδρεία του οποίου ανήκουν, όπως τονίζεται στη σχετική απόφαση που αναρτήθηκε την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στη Διαύγεια

Oι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους, τα δικαιολογητικά έως την 17η Νοεμβρίου 2021 (όσα υποβληθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα). Τα απαιτούμενα προσόντα και τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται στη σχετική προκήρυξη.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση.


Κλείσιμο
Οι υποψήφιοι (σ.σ. που πληρούν τις προϋποθέσεις) οι οποίοι θα ενημερωθούν με δική τους ευθύνη από την επίσημη ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού, σχετικά με την παρουσίασή τους στην Ανωτάτη Υγειονομική Επιτροπή (ANYE) του Πολεμικού Ναυτικού ή στην πλησιέστερη στον τόπο διαμονής τους Επιτροπή Απαλλαγών του Στρατού Ξηράς, υποχρεούνται να φέρουν απαραίτητα μαζί τους, προκειμένου να γίνουν δεκτοί για εξετάσεις, μεταξύ άλλων:


- Το ηλεκτρονικό αποδεικτικό ή τη χειρόγραφη βεβαίωση, στην οποία θα καταγράφεται το αρνητικό αποτέλεσμα του διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 (PCR το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες ή rapid test, το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί μέχρι 24 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους).

Εφόσον υποψήφιοι, πριν την παρουσίασή τους, διαγνωστούν ως θετικοί στη λοίμωξη COVID-19 ή χαρακτηριστούν ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος και τεθούν σε υγειονομικό αποκλεισμό, οφείλουν να απευθυνθούν στην αρμόδια υγειονομική επιτροπή, προκειμένου να καθοριστεί εναλλακτική ημερομηνία παρουσίασής τους.

Πριν την παρουσίασή τους, προκειμένου να γίνουν δεκτοί από την οικεία επιτροπή, πρέπει να αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ΓΕΝ/Β4 (email επικοινωνίας gen_b4@navy.mil.gr) σχετική βεβαίωση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για τον έλεγχο της διάρκειας του υγειονομικού αποκλεισμού, η αίτηση και αποστολή της οποίας γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: «generalsecretary@gscp.gr».

Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται:


α. Από τους οπλίτες, στις μονάδες που υπηρετούν, έως την 17 Νοεμβρίου 2021, εφόσον μέχρι την ημερομηνία αυτή διανύεται το τελευταίο τετράμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων και

β. Από τους εφέδρους, σε οποιαδήποτε στρατολογική υπηρεσία έως την 17 Νοεμβρίου 2021, εφόσον δεν παρήλθαν 5 έτη από την ημερομηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ένοπλες Δυνάμεις, κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών.

Οι ειδικότητες είναι οι εξής:

ovak-theseis-pinakas


-Τεχνικός Όπλων (Τ/ΟΠΛ) 1 θέση
-Τεχνικός Μηχανολογικών Συστημάτων (Τ/ΜΗΧ) 1
-Επιχειρήσεων/Επικοινωνιών (ΕΕ) 1
-Ηλεκτρολόγος (ΗΛ) 1
-Αρμενιστής (ΑΡΜ) 1
-Τεχνικός Ηλεκτρονικών Συστημάτων (Τ/ΗΝ) 1
-Εσχαρέας (ΕΣΧ) 1
-Βοηθός Νοσηλευτικής (Β/ΝΟΣ) 1
-Διαχειριστής (ΔΙΑΧ) 1
-Διοικητικής Υποστήριξης (ΔΙΟΙΚ) 1
-Τεχνικός Συνεργείων (Τ/ΣΥΝ) 1
-Οδηγός Τροχοφόρων Οχημάτων (ΟΔΗΓ) 1
-Ηλεκτρονικός Υπολογιστών και Δικτύων (ΗΝ/ΗΥ) 1
-Τεχνικός Δομικών έργων (Τ/ΔΟΜ) 1
-Μουσικός (ΜΟΥΣ) 1

Σύνολο 15 θέσεις

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες, καθώς και στη Διεύθυνση Στρατολογίας του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ/Β4) στα τηλέφωνα 2106557606, 2106551456, 2106551408.Ειδήσεις σήμερα:

Ζακ Κωστόπουλος: Πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο εξαιτίας των κακώσεών του, κατέθεσε ο ιατροδικαστής

Βίντεο σοκ από τη βίαιη σύλληψη Έλληνα στη Γερμανία - Πέθανε λίγες ώρες μετά στα κρατητήρια

Τα πέντε όχι της Αντζελίνα Τζολί στον Μπραντ Πιτ για την αγορά του Chateau Miraval
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης