Αγροτικές κινητοποιήσεις με δύο συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και Αχαρνών

Αγροτικές κινητοποιήσεις με δύο συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και Αχαρνών

Κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο - Έκλεισε η λεωφόρος Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, λόγω συγκέντρωσης εποχικών πυροσβεστών

kinisi-vsofiaskleisti
Σε έναν πραγματικό αγώνα αντοχής έχουν μετατραπεί οι  μετακινήσεις αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας.  Η κίνηση στους δρόμους προκαλεί δυσφορία σε χιλιάδες οδηγούς που προσπαθούν να μετακινηθούν τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στα βόρεια προάστια. 

Κυκλοφοριακά προβλήματα με έντονο μποτιλιάρισμα σημειώνονται αυτή την ώρα στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα καθώς συγκέντρωση πραγματοποιούν οι σταφιδοπαραγωγοί της Πελοποννήσου. Κλειστή αυτή την ώρα η Βασιλίσσης Σοφίας.

Την ίδια ώρα, παραμένουν συγκεντρωμένοι οι αγρότες από την Κρήτη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις αγροτικές επιδοτήσεις και την αύξηση του κόστους παραγωγής.  



ΔΕΙΤΕ LIVE TΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


Κλείσιμο
 Η οδός Αχαρνών στο ύψος της πλατείας Βάθης, παραμένει κλειστή μέχρι και αυτή την ώρα. 

sidagma-kinisi


kedro-kinisi

Μεγάλο μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί και στην κάθοδο της Κηφισίας, καθώς στο ύψος του εμβολιαστικού κέντρου Προμηθέας  συμβασιούχοι πυροσβέστες πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Λόγω της συγκέντρωσης πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Hellexpo. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί  σημαντική κυκλοφοριακή συμφόρηση. Τα οχήματα σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων από  το ύψος του ΚΑΤ στην Κηφισιά. 

Τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα στο καθοδικό ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας.


Πρόκειται για συγκέντρωση διαμαρτυρίας ένστολων, ύστερα από κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών.

Εικόνα της κίνησης, ώρα 13:30

kinisi-agrotes-kinisitora



Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς μάσκες στο μετρό αγρότες της Κρήτης - Διαμαρτυρία στο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης