Άγριος ξυλοδαρμός στη Γλυφάδα - Στο νοσοκομείο 34χρονος

Άγριος ξυλοδαρμός στη Γλυφάδα - Στο νοσοκομείο 34χρονος

Έγιναν πέντε προσαγωγές - Ο 34χρονος, οπως ειπε, περιφερόταν στο σημείο γιατί «κατασκόπευε» την πρώην σύντροφό του όταν ξαφνικά, περικυκλώθηκε απο μια ομάδα ανδρών οι οποίοι νόμιζαν οτι ήταν αστυνομικός

astynomia
Άγριος ξυλοδαρμός σε βάρος 34χρονου σημειώθηκε χθες τα μεσάνυκτα, στη Γλυφάδα. Ομάδα ατόμων τον πλησίασε ενω βρισκόταν έξω από μπαρ και αφού πρώτα τον ρώτησαν αν είναι αστυνομικός στη συνέχεια, τον έσπασαν στο ξύλο.

Ο δαρμένος άνδρας, οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ έγιναν πέντε προσαγωγές ατόμων στο Τμήμα της Γλυφάδας. Ωστοσο αν και έγινε η σχετική καταγραφή του συμβάντος,  ο παθών φοβήθηκε να κάνει μήνυση και επιφυλάχτηκε των δικαιωμάτων του. 
 
«Κατασκόπευε» την πρώην του
 
Το συμβάν σημειώθηκε στις 12:30. Ο 34χρονος, οπως ειπε περιφερόταν στο σημείο γιατί «κατασκόπευε» την πρώην σύντροφο του όταν ξαφνικά, περικυκλώθηκε απο μια ομάδα ανδρών οι οποίοι νόμιζαν οτι ήταν αστυνομικός.

Όταν τον ρώτησαν αν είναι «ασφαλίτης»
 και αυτος απάντησε αρνητικά, τότε όρμησαν πάνω του και τον έσπασαν στο ξύλο! Το πρωτοφανές περιστατικό οδήγησε σε κινητοποίηση της Αστυνομίας, τον 34χρονο στο νοσοκομείο και την προσαγωγή πέντε ατόμων στο Τμήμα. Μεχρι στιγμής τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστά. 

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα μέχρι το πρωί της Παρασκευής

Κικίλιας: 320 εκατ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης για τη στήριξη του τουρισμού

Αρκαλοχώρι: Αντιμέτωποι με την ισχυρή βροχή οι σεισμόπληκτοι που μένουν σε σκηνές - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης