Σπείρα γυναικών ξάφρισε τιμαλφή από οκτώ ηλικιωμένες

Σπείρα γυναικών ξάφρισε τιμαλφή από οκτώ ηλικιωμένες

Τα στοιχεία των τριών γυναικών και του άνδρα που τις φυγάδευε ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίο

gria
Πλούσια δραστηριότητα είχε αναπτύξει στο Αγρίνιο, τη Ναύπακτο, την Κατούνα και το Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας μια σπείρα γυναικών που στοχοποιούσαν ανυποψίαστες ηλικιωμένες οι οποίες φορούσαν κοσμήματα στο λαιμό τους και τις αγκάλιαζαν θερμά, παριστάνοντας τις γνωστές τους!

Με τον τρόπο αυτό, είχαν καταφέρει από τις 23 Αυγούστου ως τις 12 Σεπτεμβρίου να «βουτήξουν» κοσμήματα συνολικής αξίας 7.000 ευρώ από οκτώ ηλικιωμένες και να εξαφανιστούν με το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας άνδρας συνεργός τους. Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου σε συνεργασία με τα τμήματα Ναυπάκτου και Αιτωλικού, οι οκτώ κλοπές εξιχνιάστηκαν.

Τα στοιχεία των τριών γυναικών και του άνδρα που τις φυγάδευε ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα για θέρμανση και ρεύμα: Διπλασιάζεται η επιδότηση - Τι θα ανακοινωθεί σήμερα

Γεωργιάδης: «Θυμάμαι που είχα πυρετό και ο Πολάκης με καλούσε να πάρω ιβερμεκτίνη» - Η έρευνα του BBC

Επίθεση με βιτριόλι: Η Έφη Κακαράντζουλα αντιμέτωπη με δικαστές και ενόρκους - Τι θα πει στην απολογία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης