Ο Εγκέλαδος αιφνιδίασε τον Βασίλη Κεγκέρογλου του ΚΙΝΑΛ σε απευθείας σύνδεση

Ο Εγκέλαδος αιφνιδίασε τον Βασίλη Κεγκέρογλου του ΚΙΝΑΛ σε απευθείας σύνδεση

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, μόλις αντιλαμβάνεται τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια του, σηκώνεται απότομα από τη θέση του και κατευθύνεται προς την έξοδο

kegkerogloy
Όσους μετασεισμούς και να βιώσουν οι κάτοικοι της Κρήτης δεν είναι δυνατόν να συνηθίσουν τις δονήσεις και να παραμείνουν ψύχραιμοι. Αφού είναι γεγονός ότι από τη στιγμή της έναρξης μιας σεισμικής δόνησης, έως το τέλος, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πότε θα σταματήσει και πόσο δυνατή θα είναι.

Αυτός ήταν και ο λόγος αιφνιδιασμού του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου. Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, ο συμπαθής βουλευτής, μόλις αντιλαμβάνεται τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια του, σηκώνεται απότομα από τη θέση του και κατευθύνεται προς την έξοδο. Ωστόσο όταν καταλαβαίνει ότι ο σεισμός σταματάει σε λίγα δευετερόλεπτα, επιστρέφει και συνεχίζει την απάντηση του και τη συνέντευξη με την Αλεξία Κουλούρη στην τηλεόραση της Βουλής και στην εκπομπή "Βουλής Βήμα".

Είναι μια ανθρώπινη στιγμή την οποία μπορεί να βιώσει ο καθένας και οι Κρήτες τη ζουν πολλές ημέρες πριν και μετά τον κύριο σεισμό στο Αρκαλοχώρι. Ο Βασίλης Κεγκέρογλου είναι από την πρώτη στιγμή κοντά στους συντοπίτες του και συμπαραστέκεται με όλες του τις δυνάμεις στους δεκάδες πολίτες που βιώνουν δύσκολες στιγμές χωρίς σπίτια και χωρίς νοικοκυριά. Η αγωνία τους μάλιστα μεγαλώνει ενόψει δυσμενών καιρικών συνθηκών τις ερχόμενες εβδομάδες.


Κεγκέρογλου


Ειδήσεις σήμερα:

Τσελέντης: Μικρή αλλά υπαρκτή η πιθανότητα μεγάλου σεισμού στη Θήβα - Σα να έφαγε μπουνιά το Αρκαλοχώρι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνας λόγω ποδηλατικού αγώνα - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Και τώρα αναλαμβάνει ο στρατός στη Βρετανία: Θα εφοδιάζει τα βενζινάδικα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης