Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σημειώνονται σήμερα το πρωί στην Αθήνα, Σάββατο 2 Οκτωβρίου, λόγω της διεξαγωγής της ποδηλατικής εκδήλωσης με την επωνυμία «32η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ».
Ειδικότερα έως τις 12:30 πραγματοποιείται προσωρινή, τμηματική και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη Λ.Ε.Α., όπου υφίσταται, κατά μήκος της διαδρομής: Καλλιμάρμαρο (εκκίνηση) - Λ. Βασ. Όλγας - Λ. Βασ. Αμαλίας - Πανεπιστημίου - Αγ. Κωνσταντίνου - Πλ. Καραϊσκάκη - Αχιλλέως - Λ. Αθηνών - Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου (έως χ/θ 59.800 ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο).
Σε αυτό το πλαίσιο, αυξημένη κίνηση παρατηρείται στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στη Βασιλίσσης Σοφίας (από το Σύνταγμα ως το ύψος του Βυζαντινού Μουσείου), στην Καραγιώργη Σερβίας, στην Ερμού και στην Ακαδημίας, ενώ μεγάλα προβλήματα υπάρχουν και στην Φιλολάου στο Παγκράτι, στην Εθνική Αντιστάσεως στην Καισαριανή και στις Φραντζή, Καλλιρόης και Ηλία Ηλίου στο Νέο Κόσμο.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV