Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Ελαίαςκαι ειδικότερα στην εκβολή της Νέδας όπου ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος ξεβράστηκε στην ακτή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα όργανα του σκάφους λειτουργούσαν, ενώ φαίνεται ότι σε αυτό μέχρι πρόσφατα υπήρχαν επιβαίνοντες.
Να σημειωθεί ότι κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν τις Λιμενικές Αρχές όπου έχουν φτάσει στο σημείο ώστε να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.