Πολεμικό Ναυτικό: Τρίτη δωρεά σκάφους από τον Παναγιώτη Λασκαρίδη

Πολεμικό Ναυτικό: Τρίτη δωρεά σκάφους από τον Παναγιώτη Λασκαρίδη

Ο εφοπλιστής και Υποναύαρχος ε.τ ανακοίνωσε την πρόθεσή του σε συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο

Nick
Την πρόθεσή του να δωρίσει και τρίτο σκάφος Γενικής Υποστήριξης στο Πολεμικό Ναυτικό ανακοίνωσε ο εφοπλιστής και Υποναύαρχος ε.τ Παναγιώτης Λασκαρίδης σε συνάντησή του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο. Η σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο Άμυνας έχει ως εξής: 

«Στη διάρκεια συναντήσεως που είχε με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη», εφοπλιστής και Υποναύαρχος ε.τ. κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης γνωστοποίησε την πρόθεσή του για δωρεά στο Πολεμικό Ναυτικό ενός επιπλέον Πλοίου Γενικής Υποστηρίξεως. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Το εν λόγω πλοίο “PSV WILSON ATLNTIC” ναυλοχεί επί του παρόντος σε λιμένα της Δανίας και είναι αναλόγων δυνατοτήτων με τα ΠΓΥ «ΑΤΛΑΣ Ι» και «ΗΡΑΚΛΗΣ». Ο κατάπλους του στην Ελλάδα προγραμματίζεται μετά την ολοκλήρωσης των διαδικασιών πιστοποιήσεώς του.

Η ευγενική δωρεά του τρίτου κατά σειράν ΠΓΥ από τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη θα αναβαθμίσει σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες και την υποστήριξη των αποστολών του Πολεμικού Ναυτικού».


Ειδήσεις σήμερα: 


Φιλιππίδης: Καταιγισμός στο Twitter για την προφυλάκισή του - «Επίδαυρος οι φυλακές της Τρίπολης»

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για πέντε περιφέρειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης