Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για διακίνηση κοκαΐνης

Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για διακίνηση κοκαΐνης

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί βρήκαν συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 4,5 γραμμαρίων

Zakynthos-kokaini-oplo-kamera
Πολύωρη επιχείρηση που κράτησε από το βράδυ της Πέμπτης ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, οργάνωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στη Ζάκυνθο, για να περάσουν χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς για τους οποίους είχαν πληροφορίες ότι δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση κοκαΐνης στο νησί.

Κατά τη διάρκεια διαδοχικών ερευνών στα σπίτια τους και σε έναν υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιούσαν ως «καβάντζα», οι αστυνομικοί βρήκαν συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 4,5 γραμμαρίων, λευκή σκόνη βάρους 13,3 γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα πιστόλι κρότου με έξι φυσίγγια, ενώ κατέσχεσαν ακόμη 765 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και μια κάμερα με ασύρματη μετάδοση εικόνας. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση.

Ο “Jack” βρήκε κοκαΐνη σε σπίτι στην Αλεξανδρούπολη

Αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνα στην Αλεξανδρούπολη έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών το μεσημέρι της Παρασκευής και ο σκύλος ανιχνευτής “Jack” που είχαν μαζί τους δεν άργησε να ξετρυπώσει έξι συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 8,6 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Ιάπωνες κατάφεραν να μας συγκινήσουν σε ένα άδειο από κόσμο στάδιο

Τραγωδία στο Μάτι: Πλήθος κόσμου στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των θυμάτων της πυρκαγιάς - Φωτογραφίες

Μίνα Σουβάρι: Η πρωταγωνίστρια του American Beauty εξομολογείται: «Με εκμεταλλεύτηκε, διασκέδασε μαζί μου και μετά με πέταξε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης