Το efood αυξάνει τον στόλο του και δίνει την επιλογή ευέλικτης και ανεξάρτητης συνεργασίας στους διανομείς

Το efood αυξάνει τον στόλο του και δίνει την επιλογή ευέλικτης και ανεξάρτητης συνεργασίας στους διανομείς

Μπορείς τώρα να γίνεις συνεργάτης - διανομέας στην ομάδα του efood και να δουλέψεις όσο θέλεις και όποτε θέλεις έχοντας τη δυνατότητα να υπολογίσεις το εισόδημά σου βάσει των ωρών και των ημερών που εσύ θέλεις να δουλέψεις, αλλά και την περιοχή της βάρδιάς σου.

efood1


Sponsored Content

Τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας των συνθηκών που όλοι γνωρίζουμε, οι διανομείς φαγητού ήταν εκείνοι που βλέπαμε περισσότερο από κάθε άλλο, πέρα από τον στενό οικογενειακό και φιλικό μας κύκλο. Ήταν εκεί καθημερινά, με όλες τις δυσκολίες στην εστίαση, σε μια νέα πραγματικότητα για όλους μας.
Χάρη και σε αυτούς το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, αποδείχτηκε σε αυτές τις δύσκολες εποχές, αξιόπιστη και απαραίτητη σε όλους μας, με συνέπεια να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Σε αυτό το χρονικό σημείο εξελίσσεται ακόμη περισσότερο με μια καινοτομία διπλής κατεύθυνσης, που αφορά τόσο τους διανομείς όσο και τους καταναλωτές.

AT2I2838__2___1_-edit__2_


Εκτεταμένη στελέχωση
Στόχος του efood είναι να φέρει στους καταναλωτές τις αγαπημένες τους τοπικές επιχειρήσεις, από εστιατόρια και καφέ μέχρι καταστήματα λιανικής. Ταυτόχρονα, βρίσκεται πλάι στα καταστήματα προσφέροντας λύσεις διανομής σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή έχει στο δυναμικό της 2.000 διανομείς που εξυπηρετούν την υπηρεσία delivered by efood. Καθώς όμως το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων και των πόλεων που έχει παρουσία το efood αυξάνεται συνεχώς, φτάνοντας σήμερα τα 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις, αλλά και έχοντας εισάγει την υπηρεσία efood market που συνεχώς μεγαλώνει, αυξάνονται και οι ανάγκες σε προσωπικό.

Κλείσιμο
Γι' αυτό, η υπηρεσία delivered by efood θα πλαισιωθεί με 6.000 διανομείς μέχρι το τέλος του 2021. Εδώ, δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία επιλογής που βασίζεται στην ελευθερία και την ευελιξία καθώς ο εργαζόμενος θα μπορεί να διαλέξει τον τρόπο που θα εργαστεί. Μπορεί να είναι η γνωστή εξαρτημένη σχέση εργασίας, με τον καθιερωμένο τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η εταιρεία μέχρι τώρα. Μπορεί όμως κάποιος να επιλέξει να γίνει ανεξάρτητος συνεργάτης με βάση ένα νέο μοντέλο που προτείνει η εταιρεία.

AT2I3894


Το καινούργιο μοντέλο εργασίας
Οι συνεργάτες θα ορίζουν μόνοι τους τις ώρες και τις ημέρες που θα εργάζονται κάτι που τούς δίνει απίστευτη αίσθηση ελευθερίας. Ταυτόχρονα, θα είναι εκείνοι που θα καθορίσουν το εισόδημά τους αφού όσο περισσότερες παραγγελίες θα εξυπηρετούν, τόσο περισσότερο θα αμείβονται. Πρόκειται δηλαδή για ένα νέο σχήμα δεν υπάρχουν περιορισμοί και δεσμευτικές προϋποθέσεις, αφού η αμοιβή διαμορφώνεται ανά παραγγελία, περιοχή και ημέρα εργασίας.

AT2I9814-Edit-2


Ανεξάρτητη συνεργασία σημαίνει ελευθερία και ευελιξία
Η εισαγωγή του νέου μοντέλου ανεξάρτητης συνεργασίας, απευθύνεται σε όσους θέλουν να έχουν οι ίδιοι τον έλεγχο του χρόνου απασχόλησης και του προγράμματός τους, και να υπολογίζουν με ακρίβεια τις απολαβές τους.
Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι διαλέγεις αυτού του τύπου την εργασία:
-Θα μπορείς να επιλέγεις και να προγραμματίζεις τις ώρες και τις ημέρες που εσύ θέλεις να δουλέψεις
-Θα έχεις πρόσθετη αμοιβή ανάλογα με τον όγκο και τις χιλιομετρικές αποστάσεις των παραγγελιών. Δηλαδή, όσες περισσότερες και μεγαλύτερες είναι οι διανομές, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το κέρδος σου.
-Θα πληρώνεσαι ανά παραγγελία και θα έχεις έλεγχο και προγραμματισμό στα έσοδά σου.
-Μπορείς να επιλέξεις σε ποια περιοχή θα δουλέψεις.
-Θα έχεις παροχή εξοπλισμού και ενδυμασίας.
Με λίγα λόγια, η ανεξάρτητη συνεργασία με διανομείς, εξασφαλίζει στους ενδιαφερόμενους την ευελιξία και την ελευθερία που επιθυμούν.

Και κάτι πολύ σημαντικό
Οι διανομείς είναι η βάση μιας εταιρείας delivery και αυτό το αναγνωρίζει έμπρακτα το efood. Έτσι, προκειμένου να δείξει τη σπουδαιότητα που έχει το συγκεκριμένο τμήμα για την εταιρεία, προχωράει σε παροχή πρόσθετης αμοιβής ύψους 100€ κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε κάθε διανομέα που θα διανείμει 200 παραγγελίες σε ένα μήνα. Η συγκεκριμένη πρόσθετη αμοιβή έχει ισχύ από 1η Ιουλίου και αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Μπες και εσύ στην ομάδα του efood ή μοιράσου τα νέα σε όποιον ενδιαφέρεται, με ένα κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://riders.e-food.gr/ 

efood
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης