Θεσσαλονίκη: Με μποτιλιάρισμα η έξοδος των εκδρομέων προς τις παραλίες της Χαλκιδικής - Δείτε βίντεο
Εξοπλισμένοι με υπομονή, οι Θεσσαλονικείς κινούνται με χαμηλές ταχύτητες ή και σημειωτόν στο οδικό δίκτυο προκειμένου να πάρουν «ανάσες» δροσιάς σε κάποια παραλία
Κατά εκατοντάδες φεύγουν με τα οχήματά τους από το κλεινόν άστυ οι Θεσσαλονικείς και εξοπλισμένοι με υπομονή, κινούνται με κατεύθυνση στο νομό Χαλκιδικής, προκειμένου να πάρουν «ανάσες» δροσιάς σε κάποια από τις πολυάριθμες παραλίες του. Στο πλαίσιο αυτό, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα τόσο στην περιφερειακή οδό, όσο και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Μουδανίων.
Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα από τον κόμβο Πανοράματος και τον Κ12 της περιφερειακής οδού με τη Μουδανιών, στο ρεύμα εξόδου από την πόλη, με τις χαμηλές ταχύτητες να συνεχίζονται μέχρι τον κόμβο Ρυσίου. Αυξημένη καταγράφεται η κίνηση των οχημάτων και στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στο ρεύμα προς ανατολικά και κυρίως μέχρι τη διασταύρωση του αεροδρομίου «Μακεδονία». Χωρίς σημαντικές καθυστερήσεις κινούνται τα οχήματα στην ανηφόρα της Καρδίας.
Σε ό,τι αφορά το οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, καθυστερήσεις και χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται στο «ορφανό» χιλιόμετρο της Ποτίδαιας, στη διασταύρωση της Γερακινής και στο φανάρι της Νικήτης.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.