Tροχαίο με εγκατάλειψη στο Νέο Ηράκλειο: «Φίλε βγες από το αυτοκίνητο, θα πιάσει φωτιά»

Tροχαίο με εγκατάλειψη στο Νέο Ηράκλειο: «Φίλε βγες από το αυτοκίνητο, θα πιάσει φωτιά»

Ο ασυνείδητος οδηγός που άφησε αβοήθητο το θύμα του τροχαίου ατυχήματος που ο ίδιος προκάλεσε, προέτρεψε τον τραυματία να βγει από το αυτοκίνητο και μετά εξαφανίστηκε

troxaio-egkataleipsi
«Ήταν πεσμένος στο έδαφος και του έδιναν νερό», περιγράφει στο protothema.gr ο Πέτρος Καμαράς, φίλος του 30χρονου Σταύρου Καρατσώλη που έπεσε χθες θύμα τροχαίου και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα στον αυχένα. Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα παραβίασε το STOP και έπεσε με ταχύτητα επάνω του, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 30χρονου.

Η μαρτυρία του Πέτρου Καμαρά, φίλου του θύματος, στο protothema.gr, αποκαλύπτει τον βαθμό ασυνειδησίας του οδηγού που όχι μόνο επέδειξε απειθαρχία ως προς τις οδηγίες του ΚΟΚ, αλλά και άφησε αβοήθητο τον 30χρονο Σταύρο Καρατσώλη να κείτεται στο έδαφος.

«Κατευθυνόμασταν στο σπίτι του Σταύρου. Μου είπε όταν τον πήρα τηλέφωνο πως τον χτύπησε αυτοκίνητο», θυμάται ο Πέτρος Καμαράς.

«Αυτό που πρόλαβε να μου πει ήταν ότι ο οδηγός του άλλου Ι.Χ σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα και χωρίς να βγει από το αυτοκίνητο, είπε στον Σταύρο να βγει εκείνος από το δικό του γιατί μπορεί να πάρει φωτιά. Μετά εξαφανίστηκε», προσθέτει.

Όπως επισημαίνει, οι γείτονες ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν πώς έγινε το τροχαίο, το χρώμα του αυτοκινήτου που προκάλεσε τη σύγκρουση και την ασυνείδητη συμπεριφορά του οδηγού που αμέσως μετά την πρόσκρουση προτίμησε να εγκαταλείψει το σημείο.

Σε βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, που εξασφάλισε το protothema.gr, φαίνεται ότι ο οδηγός που έπεσε πάνω στο όχημα του 30χρονου συνεχίζει ατάραχος την πορεία του και μάλιστα με ζημιές πάνω στο ΙΧ του.

Τροχαίο με εγκατάλειψη 30/06/2021

Κλείσιμο
Το θύμα του τροχαίου διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται, με βαρύτατους τραυματισμούς και κατάγματα στον αυχένα, ενώ ο οδηγός που τον χτύπησε αναζητείται από τις αρχές.


 Ειδήσεις σήμερα: 

Συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά πριν την κατάρρευση του κτηρίου στο Μαϊάμι - Στην πισίνα η «ρίζα» της πολύνεκρης τραγωδίας;

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ για την 34χρονη από τη Ζαχάρω - Είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό

Σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη στο Νέο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης