Πάτρα: «Μαϊμού» εφοριακοί εξαπάτησαν δύο ηλικιωμένες

Πάτρα: «Μαϊμού» εφοριακοί εξαπάτησαν δύο ηλικιωμένες

Άρπαξαν συνολικά 4.100 ευρώ και από τις δύο περιπτώσεις

old_woman_hand
Με την ίδια μέθοδο έπεσαν θύματα απατεώνων δυο ηλικιωμένες Ελληνίδες στην Πάτρα, μέσα σε λίγες ώρες. Οι δράστες, που πιθανότατα είναι οι ίδιοι και στις δυο περιπτώσεις, τις έπεισαν ότι τα παιδιά τους δικαιούνται επιστροφή φόρου από την εφορία.

Στην πρώτη περίπτωση, το ανυποψίαστο θύμα φάνηκε καθαρά ότι είχε «τσιμπήσει» το δόλωμα και οι δυο άγνωστοι που την πλησίασαν παριστάνοντας τους εφοριακούς της ζήτησαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, δήθεν για να πληρωθεί το… παράβολο για την επιστροφή του φόρου! Η ηλικιωμένη είχε στον λογαριασμό της 3.500 ευρώ και οι απατεώνες την έπεισαν να πάει στην τράπεζα και να τα «σηκώσει» για να τους τα δώσει, όπως κι έγινε!

Το ίδιο modus operandi ακολούθησαν και στην δεύτερη περίπτωση, όμως η ηλικιωμένη που πείστηκε ότι θα έκανε ένα «δώρο» στα παιδιά της είχε πάνω της 600 ευρώ, τα οποία πήραν οι δράστες και έγιναν καπνός! Και για τα δυο περιστατικά, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ερευνούν για την ταυτοποίηση των δραστών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κέλι Κλάρκσον: Η νέα «Ντε Τζενέρις» και οι... ελληνικές καμπύλες της

Καιρός: Τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά

Τι θα ανακοινώσει από την Αστυπάλαια σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης