Πάρος: Συνεχίζονται τα γυρίσματα του πορνό ριάλιτι - Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα

Πάρος: Συνεχίζονται τα γυρίσματα του πορνό ριάλιτι - Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα

«Στους δημόσιους χώρους δεν υπήρχε κάτι που να προσβάλει την δημόσια αιδώ», είπε ο δήμαρχος του νησιού

ρεαλιτυ
Απορρίφθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο η προσωρινή αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει το δικηγορικό γραφείο του κ. Αγαπηνού για λογαριασμό επιχειρηματία και ζητούσε την άμεση διακοπή των τηλεοπτικών γυρισμάτων του γερμανικού ριάλιτι με τίτλο ''Are you the one'' («Είσαι το ταίρι μου;» σε ελεύθερη απόδοση).

Ο αρμόδιος Ειρηνοδίκης πριν την απόφασή του πραγματοποίησε αυτοψία στη βίλα και στους χώρους των γυρισμάτων και διαπίστωσε ότι δεν συντρέχει λόγος για την διακοπή των γυρισμάτων της παραγωγής η οποία σύμφωνα με τους κατοίκους έχει φέρει χρήματα στο νησί αλλά και το διαφημίζει.

Η υπόθεση θα κριθεί στα τέλη Ιουνίου στην τακτική εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα parospress.blogpsot δεν θα έχει ουσιαστικό λόγο εφόσον ούτως η άλλως τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να έχουν ολοκληρωθεί.

Ο δήμαρχος του νησιού, Μάρκος Κωβαίος, μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε σχετικά: «Το νησί είναι ένα φιλήσυχο νησί προσπαθούμε να τηρούμε τις παραδόσεις μας, παραδοσιακό κυκλαδονήσι θέλουμε να αξιοποιήσουμε τη γη μας χωρίς να την καταστρέψουμε και υπάρχει και μια ηθική πάνω απ’όλα. Αν υπήρχε κάποιο θέμα το οποίο έβλαπτε την ηθική μας και τη δημόσια εικόνα του νησιού εμείς θα επεμβαίναμε. Δεν είχαμε κανένα παράπονο από κανένα συμπολίτη μας. Αν υπήρχε θέμα ηθικής εμείς θα επεμβαίναμε. Και μείναμε έκπληκτοι με όλη αυτή τη δημοσιότητα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του νησιού μας. Τα τελευταία χρόνια το νησί μας επιλέγεται από παγκόσμιες παραγωγές μεταξύ πολλών τοπ προορισμών. Μας επιλέγουν γι’αυτό που είμαστε. Στους δημόσιους χώρους δεν υπήρχε κάτι που να προσβάλει την δημόσια αιδώ. Εμείς ως δήμος στα συλλογικά μας όργανα θα εξετάσουμε για την υποβολή αγωγής για δυσφήμιση του νησιού μας κατά παντός υπευθύνου».

Ειδήσεις σήμερα 

Στην κορυφή της Ευρώπης οι ελληνικές περιοχές κολύμβησης 

Συνέδριο ygeiamou: Πιο δυνατό το σύστημα υγείας στην μετά COVID-19 εποχή 

Τουρισμός: Ως 420 εκατ. ευρώ οι ενισχύσεις στις τουριστικές επιχειρήσεις 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης