«Γαλάζια Ελευθερία»: Η Κύθνος πρωταθλήτρια στους εμβολιασμούς - Χαμηλά Σάμος, Νάξος, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος και Κάλυμνος
Το 93% έχει κάνει την πρώτη δόση και το 79% είναι πλήρως εμβολιασμένο - Θετική ανταπόκριση και στη Σύρο, η οποία από το 12% των εμβολιασμένων κατοίκων της, ανέβηκε στο 30%
Στο εμβολιαστικό πρόγραμμα των νησιών, τη «Γαλάζια Ελευθερία» αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας.
Όπως δήλωσε ο κ. Θεμιστοκλέους, η Κύθνος εμφανίζεται «πρωταθλήτρια» στα ποσοστά εμβολιασμού, καθώς το 93% έχει κάνει ήδη την πρώτη δόση και το 79% του συνολικού πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο.
Θετικά δείγματα δείχνει και η Σύρος, οι κάτοικοι της οποίας αύξησαν το ποσοστό εμβολιασμού από 12% στο 30%.
Αρνητικά είναι τα στοιχεία για πέντε νησιά και συγκεκριμένα τη Σάμο, τη Νάξο, την Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και την Κάλυμνο.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco