Προφυλακιστέος ο Γεωργιανός που συνελήφθη στον Έβρο ενώ επιχειρούσε να φύγει από την Ελλάδα
Ο δικηγόρος του Γεωργιανού αρνήθηκε κάθε σχέση του εντολέα του με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και τη ληστεία στο Πικέρμι - Προανήγγειλε στοιχεία που όπως υποστηρίζει, αποδεικνύουν την αθωότητά του
Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή ο Γεωργιανός που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα ενώ επιχειρούσε να βγει εκτός Ελλάδος. Μάλιστα ο ίδιος ερευνήθηκε από τις Αρχές και για τυχόν εμπλοκή του στη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται για τη ληστεία στο Πικέρμι πριν περίπου 3 μήνες.
Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Δ. Μπαλτζόγλου ανέφερε πως ο εντολέας του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση των Γλυκών Νερών αλλά ούτε και με τη ληστεία στο Πικέρμι.
Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Μπαλτζόγλου, υπάρχουν στοιχεία που θα προσκομιστούν και τα οποία αποδεικνύουν την αθωότητά του.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.