Υπόθεση Λιγνάδη: Ανωμοτί εξηγήσεις για έναν ακόμα βιασμό ανηλίκου δίνει ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης

Υπόθεση Λιγνάδη: Ανωμοτί εξηγήσεις για έναν ακόμα βιασμό ανηλίκου δίνει ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης

Η νέα εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε με αφορμή καταγγελία που έγινε στην ανακρίτρια, η οποία ερευνά την υπόθεση του Δ. Λιγνάδη - Η καταγγελία προέρχεται από 24χρονο σήμερα άνδρα, ο οποίος είχε προσέλθει αυτοβούλως στην ανακρίτρια τον περασμένο Μάρτιο

lignadis_main34__1_
Ανωμοτί εξηγήσεις, το πιθανότερο μέσα από το κελί του στις φυλακές της Τρίπολης, για μια ακόμη καταγγελλόμενη πράξη βιασμού ανήλικου αγοριού, καλείται να δώσει ο σκηνοθέτης και άλλοτε καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης. Για τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη (για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή), η εισαγγελία διενεργεί μια ακόμη έρευνα και στο πλαίσιο αυτής τον καλεί να καταθέσει ως ύποπτος.

Η νέα εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε με αφορμή καταγγελία που έγινε στην ανακρίτρια, η οποία ερευνά την υπόθεση του Δ. Λιγνάδη. Η καταγγελία προέρχεται από 24χρονο σήμερα άνδρα, ο οποίος είχε προσέλθει αυτοβούλως στην ανακρίτρια τον περασμένο Μάρτιο.

Στο πλαίσιο κατάθεσης που έδωσε ο μάρτυρας κατήγγειλε ότι βιάσθηκε δυο φορές από τον σκηνοθέτη πριν από επτά χρόνια, όταν ήταν 17 ετών. Εν συνεχεία, η μαρτυρία αυτή διαβιβάστηκε στην εισαγγελία για διενέργεια έρευνας, εξέλιξη που δεν αποκλείεται, όπως όλα δείχνουν, να ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου για μια ακόμη κακουργηματική ποινική δίωξη σε βάρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη.

Η παραγγελία για να ληφθούν ανωμοτί εξηγήσεις από τον Δ. Λιγνάδη έχει ως αποδέκτη το τμήμα ασφαλείας Τριπόλεως και δόθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση.

Ειδήσεις σήμερα 

Μάικλ Τζόρνταν: Αποκάλυψε την τελευταία συνομιλία του με τον Κόμπι Μπράιαντ

Πυρετός προετοιμασιών για το άνοιγμα του τουρισμού - Πώς θα έρχονται στην Ελλάδα οι ξένοι επισκέπτες

Οι Γερμανοί πολίτες ζητούν «απεγνωσμένα» να εμβολιαστούν έναντι της Covid-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης