Δημήτρης Λιγνάδης: Νεαρός κατήγγειλε στην Κύπρο ότι ο ηθοποιός τον βίασε στα 15 του

Δημήτρης Λιγνάδης: Νεαρός κατήγγειλε στην Κύπρο ότι ο ηθοποιός τον βίασε στα 15 του

Νέα καταγγελία κατά του προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη - Ο 23χρονος σήμερα νεαρός κατήγγειλε στην κυπριακή αστυνομία ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης τον βίασε τον Φεβρουάριο του 2013

lignadis_dimitris3
Κατάθεση στους ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων του αρχηγείου της Κυπριακής Αστυνομίας έδωσε σήμερα 23χρονος, ο οποίος κατήγγειλε ότι τον Φεβρουάριο του 2013 υπέστη βιασμό από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο νεαρός υποστήριξε ότι σε ηλικία 15 ετών είχε πάει να παρακολουθήσει στη Λευκωσία παράσταση την οποία σκηνοθετούσε ο Λιγνάδης.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο σκηνοθέτης τον προσέγγισε λέγοντας του ότι μπορεί να κάνει καριέρα ως ηθοποιός και ο ίδιος μπορούσε να τον βοηθήσει να γνωρίσει σημαντικούς ανθρώπους του χώρου. Από το θέατρο, πήγαν σε χώρο που είχε παραχωρήσει ο ΘΟΚ (Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου) στον Λιγνάδη για να διαμένει. Στο δωμάτιο όταν βρέθηκαν μόνοι τους, ο Λιγνάδης, όπως κατήγγειλε ο νεαρός τον εβάλε να του κάνει μασάζ για να χαλαρώσει και στη συνέχεια τον βίασε.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο protothema.gr ότι η καταγγελία θα εξεταστεί και θα ζητηθεί η συμβολή των ελληνικών αρχών, καθώς ο Δ. Λιγνάδης είναι προφυλακισμένος.


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 4.309 τα νέα κρούσματα - 751 οι διασωληνωμένοι, 79 θάνατοι


Κωνσταντοπούλου σε Πολάκη: Ανήκεις στην παράταξη της κωλοτούμπας - Μην πιάνεις στο στόμα σου τον Κολοκοτρώνη


Στην Τουρκία Μισέλ και Φον ντερ Λάιεν: «Καλή η πρώτη συνάντηση με Ερντογάν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης