Νέα Σμύρνη: Για επιθέσεις και σε άλλες περιοχές ερευνάται ο σάτυρος

Νέα Σμύρνη: Για επιθέσεις και σε άλλες περιοχές ερευνάται ο σάτυρος

Ο νεαρός συνελήφθη μετά την καταγγελία κοπέλας ότι την ακολούθησε με το μόριό του έξω από το παντελόνι του - Αναγνωρίσθηκε και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

epideiksias-main1
Δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα σχηματίζεται από την αστυνομία σε βάρος του νεαρού άνδρα που αναγνωρίσθηκε ότι ήταν εκείνος που ακολούθησε νεαρή γυναίκα μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της, έχοντας το μόριό του έξω από το παντελόνι του. Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά κι άλλες καταγγελίες περιστατικών που προσομοιάζουν με εκείνο της Νέας Σμύρνης για να διαπιστώσουν αν ο δράστης είναι το ίδιο πρόσωπο. Ηδη, στο μικροσκοπιο των αρχών έχουν μπει υποθέσεις που συνέβησαν στην περιοχή της Ακρόπολης, στο Παλαιό Φάληρο, αλλά και άλλες στη Ν. Σμύρνη.

Ο ίδιος στους αστυνομικούς δεν παραδέχθηκε τίποτα, ωστόσο, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε και αποτυπώθηκαν στο βίντεο που ανήρτησε η κοπέλα.  

Νωρίτερα, η κοπέλα, την οποία είχε βάλει στο μάτι ο περίεργος άνδρας, την ακολούθησε 300 μέτρα από το τραμ μέχρι το σπίτι της και κοινοποίησε την περιπέτεια της στο Facebook, μιλώντας στο protothema. gr είχε πει πως «Είμαι καθ’οδον για το Τμήμα. Μου είπαν ότι τον έπιασαν και να πάω να τον αναγνωρίσω...» τονίζει ενώ σπεύδει να συμπληρώσει πως «μετά τη δημοσιοποίηση η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.Μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν ότι ο τύπος έχει ξαναχτυπήσει και στην περιοχή του Αιγάλεω».


Posted by Danae Akriviadou on Wednesday, May 5, 2021

«Δεν τον ειχα ξαναδεί ποτέ, αλλά έμαθα οτι είναι από τη Νέα Σμύρνη. Δεν μου μίλησε καθόλου. Δεν μου απηύθυνε τον λόγο. Με ακολούθούσε 300 μέτρα απο τη στάση τράμ Αιγαίου απο την μέχρι το σπίτι μου που είναι κοντά στην Εφέσου. Μπηκα γρήγορα μέσα όμως φάνηκε να επιμένει. Πήγε να πιέσει την πόρτα να δει αν άνοιγε και όταν είδε οτι δεν μπορούσε έφυγε....Και τώρα πάω στην Αστυνομία γιατι μου είπαν "τον έχουμε πιάσει. Ελάτε να τον δείτε". Είναι σίγουροι οτι ειναι αυτός», λέει χαρακτηριστικά η κοπέλα στο protothema.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γειτόνισσα της κοπέλας αναγνώρισε τον δράστη από κάποιο στέκι μελέτης που σύχναζε και στη συνέχεια τον υπέδειξε στην αστυνομία, όπου με τη σειρά της τον συνέλαβε. Πρόκειται για 22χρονο Έλληνα. 



Η ανάρτηση της κοπέλας

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. 
Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα.
Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.
Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».


andras1
Κλείσιμο


andras1

andras2


Δείτε βίντεο: Νέα Σμύρνη: Προσήχθη ύποπτος μετά την καταγγελία κοπέλας ότι άγνωστος την ακολούθησε «με το μόριό του έξω»
Νέα Σμύρνη: Προσήχθη ύποπτος μετά την καταγγελία κοπέλας ότι άγνωστος την ακολούθησε...


Ειδήσεις σήμερα: 

Κουδούνι τη Δευτέρα: Τι πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί

Απόπειρα βιασμού σε ταξί στα Πατήσια: Τι λέει η μητέρα της φοιτήτριας

Κικίλιας: Διαθέσιμα όλα τα εμβόλια για τους 30-44 από τέλος Μαΐου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης