Απόπειρα βιασμού σε ταξί στα Πατήσια: Τι λέει η μητέρα της φοιτήτριας

Απόπειρα βιασμού σε ταξί στα Πατήσια: Τι λέει η μητέρα της φοιτήτριας

Τα πέντε λεπτά τρόμου που έζησε η 20χρονη όταν ο ταξιτζής κλείδωσε τις πόρτες του οχήματος και προσπάθησε να τη βιάσει

190322122634_Taxi_aftodioikisi
Τον τρόμο έζησε μια 20χρονη φοιτήτρια χθες τα ξημερώματα στα Κάτω Πατήσια όταν ο αλλοδαπός οδηγός του ταξί στο οποίο επέβαινε, επιχείρησε να τη βιάσει.

Σύμφωνα με τους γονείς της αλλά και την καταγγελία της ίδιας στην Αστυνομία, η 20χρονη κοπέλα, πήρε το ταξί από πιάτσα στα Εξάρχεια όπου βρισκόταν βόλτα, με σκοπό να επιστρέψει σπίτι της.

Στη διαδρομή και με την ώρα περασμένη, η κοπέλα μόνη της μέσα στο ταξί κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, αφού ο δρόμος που διάλεξε ο οδηγός του οχήματος, για να την πάει σπίτι της, δεν ήταν σωστός.

«Όπως μου είπε το κορίτσι μου, ο δράστης είναι αλλοδαπός και την πήρε από πιάτσα των Εξαρχείων για να τη φέρει στο σπίτι και στην Ευγένιου Καραβία την κλείδωσε στο ταξί. Η κόρη μου αντέδρασε και την ώρα που περνούσε μια παρέα φώναξε δυνατά "βοήθεια", την άκουσε η παρέα και έτρεξε προς το μέρος της. Τότε ο οδηγός τρόμαξε και της άνοιξε την κλειδαριά και έτσι κατάφερε να βγει από το επαγγελματικό όχημα» είπε ταραγμένη η μητέρα της μιλώντας στο protothema.gr.

Σύμφωνα με τους γονείς του θύματος, η 20χρονη φοιτήτρια βρήκε το θάρρος να πάει να καταγγείλει την επόμενη μέρα το πρωί το περιστατικό στην Αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης και να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο σε άλλη γυναίκα.

«Την επόμενη μέρα πήγε παρέα με τις φίλες της να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία. Θέλουμε να πιαστεί ο δράστης. Θα το λύσουμε μόνοι μας. Ψάχνουμε και εμείς για να τον βρούμε» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 20χρονης.

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί πως το άτυχο κορίτσι, ντράπηκε πολύ από το περιστατικό και δεν είχε την αντοχή να το πει ούτε στους γονείς της, αφού σύμφωνα με τον πατέρα της, η ίδια ταραγμένη, απλά ανέφερε πως είχε ένα σοβαρό πρόβλημα αλλά δεν θέλει να το συζητήσει ακόμα.

«Εχθές έγινε το περιστατικό, εμένα δεν μου είπε τίποτα, στη μητέρα της πήγε και της είπε πως έχει κάποιο πρόβλημα. "Δεν το έχω πει σε κανέναν και δεν θέλω να το πω ούτε σε σας", έτσι είπε το κορίτσι» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της 20χρονης φοιτήτριας.

Τα πέντε λεπτά του τρόμου

Ο εφιάλτης για το 20χρονο κορίτσι άρχισε να ξεδιπλώνεται ξημέρωμα της 4ης Μαΐου. Η νεαρή απο το Γαλάτσι, βάδιζε στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια και σταμάτησε ένα ταξί. Κάθισε στο πίσω κάθισμα, όταν ο οδηγός -σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε στην Αστυνομία, ήταν μετρίου αναστήματος, με ανοικτόχρωμα μαλλιά, φορούσε πορτοκαλί μπλούζα και είναι πιθανοτατα Αλβανός που μιλούσε σπαστά ελληνικά- της έπιασε μια περίεργη κουβέντα, λέγοντάς της πόσο όμορφη και πόσο ωραία ντυμένη ήταν, για να φτάσει να της προτείνει αντί για τον προορισμό της να την παει μια βόλτα.

Η κοπέλα αρνήθηκε ευγενικά και τον παρακάλεσε να την οδηγήσει στην οδό Καραβία. Ο δράστης όμως είχε άλλα σχέδια. Αντί να την αφήσει έξω απο την πολυκατοικία που του είχε πει, προσπέρασε το σπίτι, πάτησε τις ασφάλειες και μαζϊ το γκάζι του οχήματος και έστριψε σε ένα σκοτεινό στενό.

Στη συνέχεια, όρμησε στην κοπέλα, της τράβηξε τα πόδια προς το μέρος του, πήγε να της βγάλει το παντελόνι και παράλληλα την θώπευε στο στήθος βρίζοντάς τη χυδαία. Η 20χρονη, έντρομη, τον εκλιπαρούσε να την αφήσει, όμως αυτός συνέχισε να την τραβά προς το μέρος του και την άρπαξε απο το κεφάλι για να την φιλήσει.


Το θύμα με την άκρη του ματιού της είδε κόσμο να πλησιάζει και άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να την αφήσει και τελικά να καταφέρει να βγει στο δρόμο. Στη συνέχεια, εκείνος έβαλε μπροστά, πάτησε γκάζι και χάθηκε στα στενά των Πατησίων.

Η φρίκη διήρκησε πέντε λεπτά... Το θύμα δεν κατάφερε να συγκρατήσει την πινακίδα του οχήματος, όμως έδωσε πλήρη περιγραφή στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα οι άνδρες της Ασφάλειας, με βάση την περιγραφή της κοπέλας, να ξεσκονίζουν τα αρχεία τους και να χτενίζουν την περιοχή για να τον εντοπίσουν πριν «ξαναχτυπήσει».

Ειδήσεις σήμερα: 

Μπιλ Γκέιτς: Μετέφερε στη Μελίντα μετοχές αξίας $1,8 δισ. τη μέρα που ανακοίνωνε τον χωρισμό τους

Θάνατος 44χρονης μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca: «Ήταν μία χαρά, υγιέστατη», είπε ο σύζυγος

Μόσιαλος: Γιατί είναι ψέμα ότι το εμβόλιο επηρεάζει την γονιμότητα των γυναικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης