Ιωάννινα: «Βούτηξε» πορτοφόλι μέσα από καροτσάκι με μωρό!

Ιωάννινα: «Βούτηξε» πορτοφόλι μέσα από καροτσάκι με μωρό!

Η δράστιδα ταυτοποιήθηκε δύο μήνες μετά - Αποπειράθηκε να της κλέψει την τσάντα μέσα από το σπίτι στην Πάτρα

portofoli
Η εξονυχιστική εξέταση των πλάνων που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας ενός σούπερ μάρκετ σε περιοχή των Ιωαννίνων, οδήγησε στην εξιχνίαση της κλοπής του πορτοφολιού μιας γυναίκας η οποία ψώνιζε ανυποψίαστη έχοντας μαζί της το μωρό της μέσα στο βρεφικό καροτσάκι του!

Η κλοπή είχε γίνει το μεσημέρι της 23ης Φεβρουαρίου και η μητέρα την αντιλήφθηκε όταν έφτασε στο ταμείο για να πληρώσει. Τότε διαπίστωσε ότι έλειπε το πορτοφόλι της, το οποίο είχε μέσα χρήματα, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν την δράστιδα της κλοπής του πορτοφολιού, μία γυναίκα η οποία παρίστανε την πελάτισσα και, μετά από έρευνες δυο μηνών, κατάφεραν να την ταυτοποιήσουν. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Μπήκε σε σπίτι και προσπάθησε να κλέψει τσάντα

Την ώρα που η οικιακή βοηθός φρόντιζε μια ηλικιωμένη, το απόγευμα της Πέμπτης, ένας άνδρας τρύπωσε στο σπίτι της γριούλας στην Πάτρα και αποπειράθηκε να αφαιρέσει την τσάντα της. Όμως, η γυναίκα τον είδε και έβαλε τις φωνές τρέποντάς τον σε φυγή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί μέσα σε λίγα λεπτά από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και να προσαχθεί στην Ασφάλεια. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής.

Ειδήσεις σήμερα: 

Από τις 7 το πρωί ψώνια και στα εμπορικά κέντρα - Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Lockdown: Βήμα- Βήμα η επιστροφή στην κανονικότητα- Πώς θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης