Βίντεο: Απίστευτες εικόνες στο Περιστέρι: Συνωστίζονται, πίνουν κοκτέιλ και …ντριφτάρουν!

Βίντεο: Απίστευτες εικόνες στο Περιστέρι: Συνωστίζονται, πίνουν κοκτέιλ και …ντριφτάρουν!

Εκατοντάδες νεαροί σε συνθήκες ακραίου συνωστισμού πίνουν το ποτό τους και παρακολουθούν οδηγούς να επιδίδονται με τα «φτιαγμένα» οχήματα τους σε παντιλίκια 

peristeri-main
Ακόμη μια βραδιά συνωστισμού και απόλυτου παραλογισμού σε πλατείες και σε κεντρικά σημεία δήμων της Αττικής. Αυτή την ώρα στην πλατεία Αιμίλιου Βεάκη στο Περιστέρι έχει συγκεντρωθεί μεγάλο πλήθος κόσμου, κάποιοι εκ των οποίων επιδίδονται με τα «φτιαγμένα» οχήματα τους σε “drift”(παντιλίκια) προκαλώντας εκκωφαντικούς θορύβους, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των περαστικών.

Τα πεζοδρόμια όπως μπορείτε να δείτε στα σχετικά βίντεο είναι γεμάτα από εκατοντάδες νεαρούς που συγχρωτίζονται με ένα ποτό στο χέρι ενώ από τα ηχεία των Ι.Χ ακούγεται δυνατή μουσική που σου δημιουργεί την εντύπωση ότι έχουν ανοίξει τα μπαρ και τα κλαμπ της περιοχής.

Πλατεία Βεάκη


Εικόνες απο το Περιστέρι


Κλείσιμο
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι μετά το τέλος των κορωνοπάρτι, τα πεζοδρόμια της Βεάκη και οι είσοδοι των πολυκατοικιών βρωμάνε αλκοόλ, παρομοιάζοντας τα με χωματερές καθώς οι νεαροί αφού καταναλώσουν τα ποτά τους, πετάνε κάτω τα πλαστικά ποτήρια, τα κουτάκια και τα μπουκάλια μπύρας και κρασιού που αγοράζουν από τα γύρω μαγαζιά και περίπτερα.



Απίστευτες εικόνες στο Περιστέρι

Και όλα αυτά μέσα σε μια μέρα που ανακοινώθηκαν 495 εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας με 65 θάνατους το τελευταίο 24ωρο και 1.829 τα νέα κρούσματα με τον αριθμό των διασωληνομένων στους 841.

Εικόνες από το Περιστέρι


Ειδήσεις σήμερα

Ανά πάσα στιγμή ο Ναβάλνι μπορεί να πεθάνει, προειδοποιούν οι γιατροί

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Λιώνει στη δουλειά» στα γεράματα, για να ψωνίζει η σύζυγός του... Στέλλα Μακάρτνεϊ!

Κηρύχθηκε έκπτωτη η Swiss Med: Είχε αναλάβει την προμήθεια 3.000.000 self test
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης