Αμπελόκηποι: Αυτοκτονία-μυστήριο διεμφυλικής - Βρέθηκε απαγχονισμένος σε οικοδομή

Αμπελόκηποι: Αυτοκτονία-μυστήριο διεμφυλικής - Βρέθηκε απαγχονισμένος σε οικοδομή

Πριν από μια βδομάδα, η 31χρονη ενημέρωσε φιλικό της πρόσωπο ότι ο 63χρονος, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση, την χτύπησε με δύναμη

Screenshot_2021-04-14_at_10_33_40_PM
Απαγχονισμένη βρέθηκε σε οικοδομή στους Αμπελόκηπους 31χρονη διεμφυλική που φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση για αρκετό καιρό με 63χρονο που κατέχει υψηλή θέση σε μεγάλο δημο της Αττικης.

Πριν από μια βδομάδα, η 31χρονη ενημέρωσε φιλικό του πρόσωπο ότι ο 63χρονος πάνω σε έναν καυγά που είχαν, την χτύπησε με δύναμη με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει πάνω στην τζαμαρία του διαμερίσματός της στους Αμπελόκηπους.

Screenshot_2021-04-14_at_10_32_52_PM


Αμέσως κάλεσε την Άμεση Δράση και το τηλεφώνημα καταγράφηκε, ενώ ο 63χρονος έσπευσε την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ισχυριζόμενος ότι είχε τραυματιστεί και εκείνος.

Έπειτα επισκέφτηκε το πλησιέστερο στην κατοικία της διεμφυλικής Αστυνομικό Τμήμα και ζήτησε από τους αστυνομικούς να γίνουν συστάσεις στην 31χρονη.

Μάλιστα, την Δευτέρα, προχώρησε σε μήνυση εναντίον της για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση.

Πρόσωπα από το περιβάλλον της 31χρονης πιστεύουν ότι η μήνυση που κατέθεσε ο 63χρονος δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια αντιπερισπαστική ενέργεια προκειμένου να θολώσει τα νερά σε περίπτωση που η διεμφυλική κατέθετε και εκείνη μήνυση εναντίον του.

Μάλιστα, η 31χρονη είχε στείλει φωτογραφίες από τα τραύματα που της είχε προκαλέσει ο 63χρονος κατά την διάρκεια του επεισοδίου σε φιλικο του πρόσωπο.

Κλείσιμο
Screenshot_2021-04-14_at_10_31_11_PM
Screenshot_2021-04-14_at_10_31_28_PM


Χθες το πρωί η 31χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στα κάγκελα μιας οικοδομής στους Αμπελόκηπους ενώ λίγη ώρα πριν είχε ενημερώσει με sms την μητέρα της ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Δυστυχώς εκείνη την ώρα η μητέρα της κοιμόταν και έτσι δεν πρόλαβε να διαβάσει το μήνυμα. Η αστυνομία έχει ειδοποιήσει τόσο τον 63χρονο όσο και τα μέλη της οικογένειας της 31χρονης να προσέλθουν για να καταθέσουν.

Ειδήσεις σήμερα 

Συνάντηση με τον Ερντογάν θα έχει την Πέμπτη ο Νίκος Δένδιας 

Lockdown: Τα σενάρια για το Πάσχα μετά τα εμβόλια και τα self test 

Πέταξαν σε οικόπεδο τη βάρκα του Σήφη Βαλυράκη και μαζί τα όποια αποδεικτικά στοιχεία 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης