Υπόθεση Λιγνάδη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα δίωξη για βιασμό σε βάρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη

Υπόθεση Λιγνάδη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα δίωξη για βιασμό σε βάρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη

Η Δικαιοσύνη εξετάζει  τρίτη μήνυση για το αδίκημα του βιασμού που έχει κατατεθεί σε βάρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη και ηθοποιού

lignadis-maska-arthro
Το ενδεχόμενο άσκησης ή μη μιας ακόμη δίωξης σε βάρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό, εξετάζουν σύμφωνα με πληροφορίες οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας που είχε διενεργηθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Επί της ουσίας πρόκειται για μια τρίτη μήνυση για το αδίκημα του βιασμού που έχει κατατεθεί σε βάρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη και ηθοποιού, ο οποίος ωστόσο, με κατάθεση που έδωσε μέσα από τις φυλακές Τρίπολης όπου κρατείται αρνήθηκε τη νέα καταγγελία σε βάρος του.

Να σημειωθεί ότι ο καταγγέλλων είναι Έλληνας που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει πως ο Δ. Λιγνάδης τον βίασε στο σπίτι του το 2018, αφού του έδειξε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και πορνογραφικό υλικό

Να σημειωθεί τέλος ότι στο πλαίσιο της ανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη για την υπόθεση του σκηνοθέτη, έχει κατατεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες και μια ακόμη καταγγελία σε βάρος του Δ. Λιγνάδη. Αυτή προέρχεται από 24χρονο σήμερα άνδρα, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε ότι βιάσθηκε από τον σκηνοθέτη πριν από επτά χρόνια όταν ήταν 17 ετών.

Ειδήσεις σήμερα:

Λονδίνο: Κανένας θάνατος από κορωνοϊό έπειτα από έξι μήνες

Ο Έλληνας που φτιάχνει ηλεκτρικές κιθάρες για τους σταρ... με ξύλα από τον Όλυμπο!

Όσκαρ 2021: Χωρίς κεντρικό παρουσιαστή και φέτος η τελετή απονομής των βραβείων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης