«Πιστολέρο» με δυο όπλα συνελήφθη και στην Καλαμάτα
Μάνος Τσαγκαράκης
Στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, οι αστυνομικοί του τμήματος Αστερουσίων και του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς έκαναν το πρωί της Δευτέρας αιφνιδιαστική «επίσκεψη» στο σπίτι και την επιχείρηση ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο.
Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν δυο πιστόλια με γεμιστήρες, ένα κυνηγετικό όπλο, 116 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και ένα μαχαίρι, τα οποία κατασχέθηκαν και τα πιστόλια εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση. Η προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη ερευνά τυχόν εμπλοκή του δράστη σε άλλες παρανομίες, ενώ στο μεταξύ παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
«Πιστολέρο» με δυο όπλα συνελήφθη στην Καλαμάτα
Σαν... κάου μπόι κυκλοφορούσε στην Καλαμάτα ένας 28χρονος που ήταν οπλισμένος με ένα πιστόλι και ένα περίστροφο! Ο νεαρός συνελήφθη την Κυριακή από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έρευνα στο όχημά του, κατέσχεσαν τα δυο όπλα που αποδείχθηκαν αεροβόλα και τον προσήγαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.