Πολ Πιρς: Τον απέλυσε το ESPN έπειτα από viral βίντεο με ημίγυμνες γυναίκες και «μαριχουάνα»

Πολ Πιρς: Τον απέλυσε το ESPN έπειτα από viral βίντεο με ημίγυμνες γυναίκες και «μαριχουάνα»

Δείτε τα κλιπ που «έκαψαν» τον Πολ Πιρς - Τι εξόργισε το αμερικανικό αθλητικό κανάλι που ανήκει στην Disney

analitis
«Παρελθόν» αποτελεί πλέον για το αθλητικό κανάλι ESPN ο αναλυτής και πρώην πρωταθλητής του NBA Πολ Πιρς, μετά από βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram την προηγούμενη Παρασκευή και τον δείχνει να καπνίζει ένα τσιγάρο που μοιάζει με μαριχουάνα, περιτριγυρισμένος από σέξι ημίγυμνες γυναίκες, που πιστεύεται ότι είναι στρίπερς.

Μια πηγή της New York Post επιβεβαίωσε στην εφημερίδα ότι το αμερικανικό κανάλι απέλυσε τον 43χρονο, που αν και το τελευταίο διάστημα διέγραφε «καθοδική τροχιά» στον σταθμό, εξακολουθούσε να συμμετέχει τακτικά σε κορυφαίες εκπομπές όπως το «NBA Countdown» και το «The Jump».




Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εκπομπής, ο Πιρς βγήκε on air και ανακοίνωσε ότι νίκησε η λάθος ομάδα, ένα «χοντρό» λάθος για το οποίο έσπευσαν να τον διορθώσουν.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας, το ESPN ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι ο Πιρς επέλεξε ο ίδιος να δημοσιευτούν τα συγκεκριμένα βίντεο. Εάν είχαν τραβηχτεί και κοινοποιηθεί από άλλο άτομο, ακόμα κι αν ο αναλυτής εμφανιζόταν να επιδίδεται στις ίδιες δραστηριότητες, είναι πολύ πιθανόν ότι δεν θα του κόστιζαν τη δουλειά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση μαριχουάνας για αναψυχή επιτρέπεται στην Καλιφόρνια.



Όταν κυκλοφόρησε εχθές Δευτέρα η είδηση της απόλυσης του 43χρονου, ο Πιρς πόσταρε ένα βίντεο τεσσάρων δευτερολέπτων στο Twitter με την προτροπή «χαμογελάστε» και το μήνυμα ότι «σύντομα έρχονται μεγάλα πράγματα» και ότι «η αλήθεια θα μας απελευθερώσει».



O Πιρς, που προσελήφθη από το ESPN το 2017 μετά από μια λαμπρή καριέρα 19 ετών στο NBA, αναμένεται να ενταχθεί στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame τη φετινή χρονιά.

Το αθλητικό κανάλι - που υπενθυμίζεται ότι ανήκει σε μεγάλο ποσοστό στην Disney - δεν προτίθεται να προχωρήσει άμεσα σε αντικατάσταση του 43χρονου, αφού έχει ήδη πλήθος αναλυτές που καλύπτουν τις ανάγκες του, σύμφωνα με πληροφορίες της Post.

Mε πληροφορίες από New York Post, USA Today


Ειδήσεις σήμερα 

Γέφυρα 2: Τα «ψιλά γράμματα» στις επιδοτήσεις των επιχειρηματικών δανείων

ΗΠΑ: Αστυνομικός σκότωσε 13χρονο στο Σικάγο κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Λασποβροχές και θυελλώδεις άνεμοι σήμερα - Δείτε πού θα βρέξει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης