Ιερόσυλοι διέρρηξαν εκκλησία στην Βέροια

Ιερόσυλοι διέρρηξαν εκκλησία στην Βέροια

Άρπαξαν τα χρήματα από το παγκάρι

pagkari
Έκπληκτος έμεινε το απόγευμα της Δευτέρας ο εφημέριος της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην περιοχή Φυτειά του Δήμου Βέροιας, όταν πήγε να κάνει τη λειτουργία του Αποδείπνου και διαπίστωσε ότι είχε γίνει στόχος ιερόσυλων οι οποίοι είχαν παραβιάσει το παγκάρι.

Ο δράστης ή οι δράστες είχαν σπάσει το πάνω μέρος του ξύλινου κουτιού μεγαλώνοντας την υποδοχή για τα χρήματα, ώστε να χωρέσει μέσα ένα χέρι που τα άρπαξε. Ο ιερέας κάλεσε την Ασφάλεια και την Εγκληματολογική υπηρεσία που πήρε αποτυπώματα και η έρευνα για τον εντοπισμό του εισβολέα βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πόσα χρήματα πήρε.

Έκλεψε τσαντάκι από αυτοκίνητο στη Λαμία

Εξιχνιάστηκε μετά από πέντε μήνες από την Ασφάλεια η κλοπή η οποία είχε γίνει στις 12 Οκτωβρίου του 2020, στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός αλλοδαπού που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Λαμίας. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα που είχε κλέψει από το εσωτερικό του ένα τσαντάκι με χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Σχέδιο «Ελευθερία»: Το 1,5 εκατ. εμβολιασμούς φτάνει σήμερα η χώρα μας

Κόντρες κυβέρνησης-φαρμακοποιών και ΣΥΡΙΖΑ για τα self test

Έσπασε το «φράγμα» των 5.000 νοσηλευόμενων σε νοσοκομεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης