Μακρόν: Ακύρωσε την επίσκεψή του στην Αθήνα

Μακρόν: Ακύρωσε την επίσκεψή του στην Αθήνα

Το ανακοίνωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ - Σύμφωνα με πληροφορίες τη Δημοκρατία της Γαλλίας θα εκπροσωπήσει η υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί

macron-arthro
Ακυρώνει την επίσκεψή του στην Ελλάδα και την παρουσία του στη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. Όπως ανακοίνωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ ο κ. Μακρόν θα παραμείνει στη Γαλλία λόγω της έξαρσης της πανδημίας.  Όπως είιπε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν Καστέξ, «η χώρα αντιμετωπίζει το τρίτο πανδημικό κύμα και η επιδημιολογική κατάσταση επιβάλλει τη λήψη αυστηρών μέτρων».

H Γαλλία μπαίνει σε καθεστώς αυστηρού lockdown μετά την έξαρση της πανδημίας. Ετσι από τα μεσάνυχτα, και επί τέσσερις εβδομάδες, οι κάτοικοι της γαλλικής πρωτεύουσας και των άλλων 16 «κόκκινων περιοχών» δεν θα μπορούν να κάνουν παρά ψώνια πρώτης ανάγκης. Οι μετακινήσεις μεταξύ νομών απαγορεύονται, ενώ η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ξεκινά από τις 7 το απόγευμα, αντί για τις 8.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, τη Γαλλική Δημοκρατία θα εκπροσωπήσει στη στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου η υπουργός Αμυνας, Φλοράνς Παρλί.

Ειδήσεις σήμερα: 

Εξηντάρης μεγιστάνας μήνυσε τη νεαρή πρώην του για καυτές φώτο στο OnlyFans - Λέει ότι τον ξεγέλασε!

«Συμφωνία» Σαρηγιάννη και Παγώνη για το lockdown - «Δεν αποδίδει»

Ανώτατοι καθολικοί κληρικοί στην Κολωνία συγκάλυπταν κακοποίηση παιδιών από ιερωμένους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης