«Είχε κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των γονιών των παιδιών, που του τα είχαν εμπιστευθεί να τα πηγαίνει και να τα επιστρέφει από το κολυμβητήριο των Δυτικών προαστίων, καθώς αυτοί εργάζονταν», είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο προπονητής.
Μάλιστα όπως επισημαίνει, «για έξι ολόκληρα χρόνια μετέφερε πολλά παιδιά από το κολυμβητήριο από και προς τα σπίτια τους».
«Από κανένα γονιό δεν είχα ακούσει το παραμικρό παράπονο, ούτε είχα διαπιστώσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά των παιδιών» επισημαίνει και λέει χαρακτηριστικά «δεν είδα παιδιά αναστατωμένα, δεν είδα παιδιά προβληματισμένα, δεν είδα παιδιά φοβισμένα. Έχω πέσει από τα σύννεφα με όσα αποκαλύπτονται», σημειώνει.
Όλα γίνονταν από την προπόνηση στη διαδρομή προς το σπίτι, όπως φαίνεται από την κατάθεση των κοριτσιών. «Δεν είχα ακούσει από τα παιδιά το παραμικρό παράπονο, ούτε είχα διαπιστώσει σε αυτά κάποια φοβία», καταλήγει ο προπονητής τους.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.