Τη ζωή του έχασε ένας 15χρονος από την Κίνα, όταν τα ξημερώματα της Τρίτης βρέθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή του Αγίου Παύλου στο Μεταξουργείο.
Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από τους περιοίκους που είδαν τον άτυχο ανήλικο αιμόφυρτο. Αξίζει να σημειωθεί ότι δίπλα στον άτυχο νεαρό βρέθηκε και ένα σκαμπό.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι Αστυνομικοί, οι οποίοι διενεργούν έρευνα εάν πρόκειται γιαδυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.