Μυστήριο καλύπτει το πτώμα ενός άντρα, που εντοπίστηκε σε απόμερο δασικό μέρος στην περιοχή της Δροσιάς στη Χαλκίδα.
Σύμφωνα με τοegnomi.gr, tο πτώμα του άντρα βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης και ήταν κρεμασμένο σε πεύκο, ενώ έγινε αντιληπτό από κάποιους που είχαν μεταβεί στην περιοχή, στο πλαίσιο σωματικής άσκησης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Οι περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να εξακριβώσουν την ταυτότητα του νεκρού.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας