Κέρκυρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ηρωίνης

Κέρκυρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ηρωίνης

Προφυλακίστηκε ο ένας δράστης, ενώ οι δύο συνεργοί του αναζητούνται - Είχαν διακινήσει περισσότερα από 200 γραμμάρια ηρωίνης κατά τη διάρκεια της δράσης τους

Kerkyra-Hrwini
Τουλάχιστον από τις αρχές του περασμένου Ιουλίου δρούσε στην Κέρκυρα μιας σπείρα που αγόραζε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης από την Αθήνα και την διακινούσε σε χρήστες στο νησί του Ιονίου. Στην πλήρη εξάρθρωσή της μετά από πολύμηνη έρευνα, οδήγησε η σύλληψη ενός εκ των μελών της στις 5 Ιανουαρίου.

Ο Έλληνας δράστης είναι ήδη προφυλακισμένος μετά τον εντοπισμό του κατά την παραλαβή ενός δέματος που περιείχε ηρωίνη βάρους 110 γραμμαρίων. Από την προανάκριση που διενήργησε η Δίωξη Ναρκωτικών Κέρκυρας, ταυτοποιήθηκαν ως μέλη της σπείρας άλλος ένας Έλληνας που συνελήφθη Κέρκυρα και ένας αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη με οργανωμένη επιχείρηση στην Αθήνα, όπου αναλάμβανε να εξασφαλίζει τις ποσότητες ναρκωτικών και να τις στέλνει στο νησί.

Όπως διαπιστώθηκε, στο διάστημα της δράσης της η σπείρα είχε διακινήσει τουλάχιστον 219 γραμμάρια ηρωίνης σε 12 Έλληνες τοξικομανείς που κατηγορούνται για προμήθεια ναρκωτικών. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση συμμορίας και διακίνηση ναρκωτικών, όπως και στον φυλακισμένο συνεργό τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Εθνικό Θέατρο: Χωρίς Λιγνάδη αλλά με ισχυρό «Γυάλινο Κόσμο» συνεχίζει την καλλιτεχνική δράση του

Lockdown στην Αττική: Οι 4 παράγοντες που έφεραν το απαγορευτικό - Σε φάση αναζωπύρωσης η Θεσσαλονίκη

Καιρός: Βροχές και αφρικανική σκόνη-Απότομη πτώση της θερμοκρασίας από την Παρασκευή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης